ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ултраси на Милан последваха примера на Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:21 / 21.09.2012Коментари (18)6392
©
Привържениците на Милан последваха примера на българските си колеги от Локомотив (Пловдив) и се изсипаха на вчерашната тренировка на "росонерите".

Най-запалената част от трибуните на "Сан Сиро" - "Курва Суд" се срещнаха с треньора Масимилиано Алегри, вицепрезидента Адриано Галиани и ветераните Масимо Амброзини и Кристиан Абиати. Причината за гнева на тифозите са слабите резултати на Милан в последно време.

От "Курва Суд" са обещали, че на този етап няма да снемат доверието си от наставника Масимилиано Алегри, който търпи много критики напоследък. Галиани обяви, че клубът застава зад треньора и той няма защо да се притеснява за бъдещето си в Милан преди мача с Удинезе, който предстои през уикенда.

Припомняме, че дни преди Локомотив (Пловдив) да се прехвърли в ръцете на Веселин Марешки, привърженици на "смърфовете" нахлуха на тренировка на отбора и поискаха обяснение от Константин Динев, треньора и играчите.

Източник: "Блиц"

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ред е и други отбори да ги последват.Това си е чисто локомотивско начинание.Локомотив Пловдив е достоен пример.Хубаво ще е миланистите да сменят и годината на раждане,да нарекат тази наистина фенска южна трибуна на името на Рома,а отсрещната на Бей сика.Защото беси е имало и в Италия според някои очевиди.Тряба да има и трибуна наполетоебани.Заради берачите на ягоди от пловдивските села.
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 21.09.2012 г.
+7
 
 
Абе момчета!!!! Вие не виждате ли сарказма в тази статия???? Ами направило си е момчето лека шега, като е свързало Милан с Локото, за да се получи хумористичният елемент, а вие тука папагали и буфери ще се утепете да спорите ама луд ли е авторът или наистина италианците са взели пример от нас . . . Аман от форумни бабаити с тесногърди разбирания и гоуемо самочувствие
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
Трибуна истанбул пак препикава газ.
-2
 
 
Нямат равни в измислените истории и декларациите.Сега очаквам росонерите да драснат някой ред.Смешни,смешни та чак жалки.....
на 21.09.2012 г.
-1
 
 
Авторът на заглавието веднага да потърси специализирана помощ на Пещерско шосе , зелените бараки. Освен ако не е някакъв много особен шегобиец...
0
 
 
Браво,росонери!Винаги съм си мислил,че привържениците на някой велик клуб ще последват примера на "истинските майни".Но по-кротко с еуфорията-засега сте само в началото на един дълъг,труден,но "славен" път.Важното е,че сте избрали правилния пример за подражание.За да Ви улесня в бъдеще,ще Ви дам някои насоки:1.Ходилили сте 40000 на стадион,който събира 10000?Не?Напишете го в клубния си сайт и в Уикипедия.Нищо,че никой няма да Ви повярва-важното е Вие да си вярвате!2.Ако Ви предстои мач с отбор,който е в пряк спор с "Интер" за нещо-титла,борба за оставане в Серия А,кой отбор ще подкрепите?Вашия?Глупости!Противниковия!И мощно скандиране при всеки гол във вратата Ви.А това,че после в цяла Италия ще Ви посрещат с "к...и" и "ц....и"-хич да не Ви пука.3.Коя година е основан клубът Ви?1899 г.?Ужас!Уредете незабавна среща с ръководството да преразгледа въпросната дата.Няма начин преди това да е нямало основан друг отбор,който вече не съществува.Просто му вземате историята и това е...Хайде със здраве и успех!И като изпълните тези задачки-обадете се-има още.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: