Николай Дюлгеров: Локомотив е голям отбор!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
09:09 / 21.09.2012
5022
Халфът Николай Дюлгеров отскоро се присъедини в редиците на Локомотив Пловдив. Бившият играч на ЦСКА говори пред "7 дни спорт" за първите си впечатления от новия си клуб.

- Ники, вече повече от седмица сте играч на Локомотив Пд. Как се чувствате?
- Чувствам се добре. Всички момчета ме приеха. За мен това е едно ново начало, ново предизвикателство и се надявам колкото се може по-скоро да заиграя с черно-белия екип.

- Как се готвите за мача с опашкарите от Ботев Вр?
- Въпреки че Ботев са последни, се готвим много сериозно. За нас този мач е от голямо значение. Точно такива мачове ни трябват сега, за да повишим качеството на играта си, а и самочувствието. Победата във Враца е задължителна.

- Изгледахте ли първата победа за новия сезон Локо срещу Миньор?
- Да, бях на мача. Тимът започна колебливо, но след това момчетата се взеха в ръце и се поздравихме с трите точки. Първите четири мача записахме четири равни и имахме нужда от тази победа, а и феновете ни също.

- Имахте оферти от няколко отбора през това лято, защо избрахте точно Локомотив Пд?
- Локомотив е отбор с традиции и един от големите в България. Като разбрах, че има интерес към мен от тях, не се поколебах и за секунда и казах, че ако ще играя у нас, ще е с черно-белия екип.

Говори се, че в Локомотив се пести от доста неща, това така ли е?
- Аз съм от една седмица в отбора, не мога да ги коментирам тези неща. В клуба си има всичко. Поне на този етап не съм усетил някаква липса.

- Кои ще са претендентите за титлата през този сезон?
- Обичайните заподозрени - Левски и Лудогорец. Все пак мисля, че и ЦСКА може да се намърда до тях. Засега червените леко изостават, но знаем, че има много мачове и всичко може да се случи. А да не отписваме и Локо Пловдив, ние сме млад отбор. За първи път ми се случва да съм в клуб, който да взима само млади момчета под 25 години. Можем пък да се окажем препъни камък за някои от фаворитите за титлата. А защо не това да не се случи след 2 кръга срещу Лудогорец? Всичко е възможно!



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).