Решават за втората "уайлд-кард" за София до месец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:20 / 19.09.2012
1539
Единствено Цветана Пиронкова може да се чувства сигурна за участие в "Турнира на шампионките", който започва в края на октомври в "Арена Армеец" в София. Това каза президентът на БФТ Стефан Цветков, който в компанията на супервайзера на турнира даде пресконференция в "Гранд Хотел София".

"Само Пиронкова е сигурна на 100% за турнира, останалите 7 участнички ще станат ясни по-късно. Имаме право да дадем още една "уайлд-кард", кандидатки за нея има много, но на този етап не мога да ви кажа къде ще отиде. Изчакваме първо да приключи турнирът в Сеул (бел.ред. който се провежда в момента), след това ще видим. Най-късно до средата на октомври ще кажем коя състезателка ще я получи", коментира Цветков.

В същото време главата на родната тенис федерация успокои феновете и увери, че билети за "Турнира на шампионките" все още има!

"Не знам кой пуска слуховете, че билетите са свършили, но това не е така. Спокойно, все още може да си закупите билет, както онлайн, така и ако дойдете до Националния тенис център. С наближаването на турнира интересът става все по-голям, но билети все още има", разкри Цветков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).