Локо получава парите за Даксон в понеделник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
11:53 / 08.09.2012
7808
Близо 400 хил. лв. ще влязат в касата на Локомотив Пловдив още в понеделник. Парите идват от Бразилия.

Не става въпрос за някой ексцентричен спонсор от Южна Америка, а транш по трансфера на Даксон да Силва във Вашку да Гама.

ФИФА най-после даде зелена светлина на сделката и бразилците ще преведат малко над 180 хил. евро по нея в понеделник. Тогава ще картотекират и Даксон.

Трансферът се забави заради Световната футболна централа. Той се осъществи в последния ден на бразилския трансферен прозорец - 20 юли.

Според ФИФА е имало разминаване в часовете, но се оказа, че такова няма и Даксон вече е играч на Вашку. Той беше два месеца там, без дори да получава заплата.

Тези пари може да бъдат инвестирани в привличането на нови попълнения. За такива загатна наставникът Емил Велев-Кокала.

"Чакам още няколко нови момчета. Те ще дойдат в близките дни. Колкото до Николай Дюлгеров, той е на проби в чужбина. Ако не си уреди отбор там, идва при нас", сподели Кокала.

Лошата новина за него е, че тимът му няма да изиграе втора контрола в паузата. Локо беше отрязан и от Любимец, и от Светкавица. Така единствената проверка остава победата срещу ЦСКА с 2:1.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).