Стефано Кунчев: Целта на този етап е да победим в 11-ия кръг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (88)
18:33 / 27.08.2012
8909
Вратарят на Локомотив Пд Стефано Кунчев одобрява политиката на новото ръководство на клуба, като допълни, че на този етап най-важното е "черно-белите" да обиграят сегашният отбор и да се изгради стабилен колектив. Той не пропусна да отбележи, че целта на отбора е в 11-ия кръг да победи. Както е известно тогава Локо Пд се изправя срещу кръвния си враг Ботев Пд.

"Никой не трябва да очаква чудеса от нас и класиране в Европа. Сега се налагат повече българи за сметка на чужденците. Имаме само двама чуждестранни футболиста и мисля, че това ще е отборът до зимата. Целта на този етап е да победим в 11-ия кръг", заяви стражът на Локомотив Пд.

Относно скандала с опитите за подкуп, който се разрази в началото на лятото, 21-годишният талант каза:"Беше много неприятно с тези опити за манипулиране на мачовете. Просто бях шокиран отвсякъде, когато се появи този човек с тези съблазнителни оферти. Но нямаше как да стане, защото той явно ме беше подценил като човек. Мислеше, че аз за някакви си еди-колко-си пари ще предам моята чест и честта на България - нещо, което няма как да стане. Просто беше избрал грешния човек."



Виж коментарите (88)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).