Локомотив Пд развъртя метлата - гонят още стари, взимат нови

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
10:20 / 27.08.2012
8627
В Локомотив Пловдив е възможно да развъртят метлата сред футболистите от настоящия състав, пише "7 дни спорт". Както е известно, на Лаута изградиха почти изцяло нов отбор след смяната на собствеността на клуба. Някои от играчите в отбора обаче разочароваха с изявите в първите две срещи от първенството. Не случайно от състава за двубоя с ЦСКА отпадна кипърският младежки национал Стелиос Диметриу.

Левият бек отнесе критики от собственика на клуба Веселин Марешки след мача с Литекс и остана извън избраниците на треньора Емил Велев за гостуването на червените в Сливен. След срещата с ловчанлии финансовият благодетел на черно-белите остана недоволен от изявите на нападателя Христо Спасов, като таранът остана на пейката и се появи като резерва на стадион "Хаджи Димитър". Марешки не е харесал изявите и на други двама играчи от гостуването на Локо Сф в първия кръг.

- Засега няма освободени, Стелиос е футболист на Локо Пд. Ако се подсилим с още нови футболисти, но качествени, би трябвало да има освободени. Ще решавам - коментира пред "7 дни спорт" треньорът Емил Велев

Футболистите на Локомотив Пд вчера получиха почивен ден след мача с ЦСКА. Кокала събира отбора днес следобед за първо занимание преди гостуването на Черноморец Бс. 

Днес се очаква нападателят Атанас Курдов да премине медицинските изследвания, след което да бъдат финализирани преговорите с него.


Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).