ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Майкъла: Ботев Пд е силен, докато не мине табелката Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:32 / 21.08.2012Коментари (31)6293
© Bulphoto
Вторият кръг в "А" група не предложи никакви изненади, като всеки един от лидерите си взе своето. Може би само ЦСКА можеше да се поздрави и с успех над Черноморец, особено с тази безумна организация и безумно представяне, но отново не им стигна късмет. Мачът беше равностоен между два добри отбора, но все пак не трябва да подценяваме Херо, който е отличен треньор. Отново фрапантни пропуски за ЦСКА, но това ще е така, когато в един клуб няма организация и яснота. Играчите също не знаят какво става и не са сигурни. Много е важно Стойчо Младенов да бъде оставен да работи на спокойствие. Нещата са взаимни и се натрупват. Когато всичко е наред, тогава и отборът ще потръгне. Аз не знам и този инициативен комитет какво иска да прави и те не знаят какво става въобще.

За Левски бях абсолютно сигурен, че ще победи. Даже за тази прогноза ми се разсърдиха от Ботев. Просто отборът е много добър в Пловдив, но в момента, когато мине табелата, и изглежда някак уплашен. Не може този тим да победи Левски на Герена. Отдавна говорих как сините ще се оправят и ето че това си пролича. Отборът е класен и победи един от силните съперници напълно заслужено. Левски винаги ще е Левски, както и ЦСКА винаги ще е ЦСКА. Ботев пък трябва във всеки мач да се доказва.

За Лудогорец говорим от доста време едно и също. Това е най-класният отбор, играе най-добрия футбол и е доста над другите. Най-нормалното нещо е отново да очакваме силно представяне и да бъдат най-важният фактор в първенството.

Литекс доказва, че без скъпи чужденци може спокойно да играе в първенството и да бъде фактор. Там обаче ми направи лошо впечатление, че има играчи, които дават много повече от себе си в националния, а не в клубния отбор. Не знам дали Христо Стоичков е отчел същото, но явно е показателно. Ицо е прав да не е доволен. Така както играеш в клуба, трябва да си и в националния, така и обраното.

В Локомотив Пд пък вече няма личности, които да ги теглят напред. Определено ще им бъде доста тежко.

Прави ми лошо впечатление как съдиите стават фактор в първенството още от първите 2 кръга. Това е много лошо, но и ние не можем да вземем отношение, след като не можем да гледаме всички мачове. Лошо е, че постоянно има оплаквания от съдиите, и то в по няколко мача на кръг. Съдийската комисия си има нов шеф, и то сериозен човек като Ники Джугански. Аз обаче съм казвал и ще се повторя, че там нещата ще се оправят, когато промените са кардинални. Трябва проблемите да се изкоренят.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 37
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
20.08.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
.....а Майкъла е адекватен, докато не хване бутилката с Уиски.
+3
 
 
ами радвай се тъпако,че след няколко кръга цецка ще гостува в ада и отбора ще има време да се сработи,между другото и ако локо ги тресне тоя уикенд ще умра от кеф и тогава го чакам да коментира пак.
на 21.08.2012 г.
+10
 
 
От този пък по-голям псевдоразбирач и идиот ако видиш, здраве му кажи.
на 21.08.2012 г.
+2
 
 
Със съдиите ЦСКА и ЛЕВСКИ са най велики А навън отбори от равнището на КУРТОВО КОНАРЕ ги бият без проблем. Марш на дрегера да видим дали си трезвен.
+7
 
 
Беше си псевдофутболист,сега е същата картинка.Само безсмислени изказвания.Да не забравяме,че най-голямата гордост в кариерата му е как цял мач е ритал и щипал Йън Ръш ...Жалка история е Майкълчето...И понеже сега и бизнесът му умря тотално търси кинти само...
+10
 
 
това е най - големия лицемер , двуличник , интригант , които съществува в София. тоя смешник само плуе по неговия цска пак кво остава за другите отбори.от всякъде отхварлен дъртия скапаняк почва да лае , ама няма кой да го чуе.толкова е ограничен горкия.цяла софия му се смее на селските изказвания и пак продължава.тоя майкала е точното описание на ПРОСТ ЧОВЕК БЕЗ ЖИВОТ , избива комплексите в смешните му интервюта.как още се намират хора , които да го интервюират...
+8
 
 
Айде и тоя големия разбирач, дето за него в Уикипедията пише: "Георги Илиев - Майкъла - дъръ-дъра-дъра...Понастоящем Майкъла се изявява като футболен коментатор, предимно на българския шампионат. Известен е с това, че подобно на Пеле прогнозите му никога не се сбъдват." От такива разбирачи и отворковци като негое на тоя хал "гранда" ЦСКА, смешник некадърен.
+7
 
 
Ех майкълче майкълче , поне да се беше разкарал до герена да гледаш мача и тогава да коментираш по медиите !!! На "специалиста" ще му дам един съвет, а именно да си гледа ЦСКА - то ,че там нещата не са никак розови ...
+11
 
 
Майкъла е доста ограничена личност и неведнъж го е доказвал с подобни изказвания. Интересно как от неговата уста не може да чеуш нищо положително за който и да е отбор, но виж когато стане дума за ЦСКА мед му капе от свинската уста.
+7
 
 
по принцип е прав..... ама това не променя факта че майкъла е прост като галош и винаги когато се изкаже затвърждава мнението на хората чее е прост като галош и всяко следващо мнение го издъга в тъпомера
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: