Наско Курдов с първа тренировка за Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (84)
19:32 / 20.08.2012
13778
Футболистите на Локомотив Пд направиха възстановителна тренировка днес след мача с Литекс. На нея участие взе и бившият футболист на Ботев Пд Атанас Курдов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По-рано днес на стадион "Локомотив" дойде и друг бивш играч на "канарчетата" Георги Какалов заедно със своя мениджър, но привържениците на "черно-белите" не допуснаха той да излезе на терена и го отпратиха веднага.

Феновете бяха крайни разочаровани от това с каква смелост Какалов идва на "Лаута" след жестовете, които е отправял към "черно-белите" и те в прав текст му казаха да напусне стадиона веднага.

Не така обаче седят нещата с Наско Курдов, към който привържениците нямат нищо против, тъй като той не е отправял неприлични жестове към тях, а виждат в него, че е млад и преспективен играч, който има бъдеще и приеха да са присъдини към отбора. Някои от тях дори го надъхаха да се съблича и почва тренировки, и в 11-ия кръг да качи "жълто-черните" на Курдовия.

С отбора днес тренира и юношата на Спартак Варна Симеон Генчев, който взе участие в контролата срещу Чавдар Етрополе, в която остави добри впечатление и дори записа името си сред голмайсторите. С тимът продължава да тренира и юношата на Локо Пд Божидар Илиев, който старши-треньорът на тима Емил Велев следи изявите му доста изкъсо.


Виж коментарите (84)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).