ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бивш собственик на Локо Пд налива пари в Малта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:46 / 20.08.2012Коментари (9)5316
© Plovdiv24.bg
Константин Динев има нова футболна авантюра. Появи се информация, че бизнесменът е станал част от ръководството на малтийски клуб. Става въпрос за Хамрун Спартанс. За български инвестиции в отбора от Рицарския остров съобщава и местният вестник "Индипендънт". От изданието обаче не споменават името на новия собственик. Динев се оттегли от Локомотив (Пловдив) на 23 юли, след което управлението пое Веселин Марешки. Още в началото на лятото Хамрун беше на подготовка в Банско и се засече с Локомотив и Коко Динев. Още тогава Ангел Йошев напусна лагера на "смърфовете", за да подсили малтийците. Последваха го още четирима българи - Адриан Олегов, Любомир Витанов, Антон Вергилов и Николай Божов. Треньор им е българинът Атанас Маринов, който също беше известно време на "Лаута".

Не е тайна, че футболът в Малта е пропит от "черно тото" в последните години. Звездата на Хамрун Спартанс от миналия сезон - халфът Кевин Самут, беше отстранен за 10 години от футбола заради доказано участие в уговаряне на мачове. Доказано е, че той е бил част от схема за манипулиране на европейската квалификация между Малта и Норвегия. В първия кръг на новото първенство Хамрун направи 2:2 у дома с Балзан.

Източник: БЛИЦ

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
ТОЯ КОКО МАЙ НЕ МИСЛИ КРАКАТА ДА НЕ М У СОЧАТ НА ВЪН СЛЕД ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА СПРЕ С ТОВА ТОТО
+4
 
 
Тоя е тарикат, няма да седи тука и да чака след като му гръмнаха кръчмето да гръмнат и него самия. Явно ще се изнася в Малта.
+2
 
 
НЕ ЗНАМ ПИРАТА С КАКВО СЕ Е ЗАНИМАВАЛ НО ТВОЕТО МНЕНИЕ УБИ КОНЯ ХАЙДЕ ЗАЩОТО СМЕ ИМАЛИ ХУБАВИ МИГОВЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГО ОСТАВИМ ДА СИ ВЪРТИ ДАЛАВЕРКИТЕ А НИЕ ДА ХОДИМ ПО СТАДИОНИТЕ И ДА ГЛЕДАМЕ ПОРНО ПРОДУКЦИИ КАТО С ЦЕЦА ИЛИ ФИНАЛА ЗАКУПАТА ИЛИ 6;2 С ЛИТЕКС И МАЧОВЕ СЪС СЛАВИЯ И ЛОКО СФ/ИМАХМЕ ДА ВРЪЩАМЕ УЖ/КОНТРОЛИ С ЛЮБИМЕЦ И Т НТ И ТО КАКВО СТАВА ПО ДОБРЕ НА КИНО ОТКОЛКОТО НА СТАДИОНА
0
 
 
браво браво на пловдив пирате.страхотна мисъл,то е ясно че не си се занимавал с футбол никога,а с много други работи.защо плюете толкова по коко,нима не изпитахте много радости при него,или се лъжа,с няколко продадени мача и го затрихте.....и мен много ме болеше но такива са реалностите.кой не продава мачове кажете .големи патриоти станахме.защо никoй не казва как станахме шампиони,нима мача със славя беше чист или другите да не ги изброявам....господа не сте прави,нито беше момента нито начина.и все пак последните 2 години гледахме класни футболисти макар и с нечист морал,които ни доставяха радости безброй,сега ше гледаме некадърбици отритнати от всякъде.....честито
0
 
 
Чалга торбата ще има да се влачи по света и у нас, докато някой от "колегите" му не му уреди среща в някоя тото-кланица ! Не мога да проумея как този нагъл свинар все още има симпатизанти сред някои фенове? Толкова да им харесва да са фенове проститутки ! Вчера като ги слушах как реват разни, че нямали отбор като "преди" и ги пиатм как с коковите тото-звезди паднахме от същия този Литекс в тото-мач 6:2 преди два месеца последния кръг.....и пак бучат и реват, че сега сме били със слаб отбор...Да, докато Велев си води и налага санаториумните футболисти, съученици на Йода ще е така, но и той ще си замине скоро ! На терена е хаос, зарадо тизи некадърник, а не толкова, заради футболистите ! Важното за всеки достоен пловдивчанин е да не е го продават като поредната Преслава, Емилия, Аналия или която е там на ред...Как да го обясниш на празни глави, че ги използват за тото-алиби и за натрупване на дългове като им харесва...?
+4
 
 
То било супер далавера да си "футболен бос", купуваш отбор, печелиш от тото, продаваш играчи, прибираш парите, инвестираш колкото да хвърлиш прах в очите на феновете и след година-две се омиташ, като оставяш след себе си купчина дългове, които никой никога няма да ти потърси. Като обикновен паразит само сменяш гостоприемника. Сладка работа.
+4
 
 
Веднага щом започне Малтийското първенство започвам да следя коефициентите на този отбор. Предусещам, че тази година там ще са обръщалките и двуцифрените резултати ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: