ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски спря Ботев на "Герена"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:52 / 19.08.2012Коментари (181)24874
Пловдивчанинът Симеон Райков се превърна в герой за Левски срещу Ботев
Отборът на Ботев Пд отстъпи с 1:3 от Левски в мач от 2-ия кръг на "А" група, игран пред 9000 зрители на стадион "Георги Аспарухов". В герой за "сините" се превърна пловдивчанинът Симеон Райков, който се отчете с два гола за столичани (15, 22), а третият гол за "сините" реализира Станислав Ангелов . Точен за "канарчетата" бе бразилецът Артур Енрике.

Двубоят на "Герена" не започна добре за "жълто-черните", които само за 7 минути допуснаха два гола. В 15-ата минута Марсиньо изведе чудесно Райков сам срещу Шеткус и с прострелен удар вкара за 1:0. Малко по-късно юношата на Спартак Пловдив отново се разписа. Гаджев отправи силен изстрел към вратата на Ботев Пд, Шеткус изби, но при добавката Райков не сгреши - 2:0.

В края на полувремето "канарчетата" се върнаха в мача след гол на Артур Енрике. Бразилецът бе оставен непокрит в наказателното поле на "сините" и отблизо не сгреши.

След почивката пловдивачи заиграха по-добре и показаха страхотна игра, но малшансът само им попречи да изравнят.

В 48-ата минута Иван Цветков удари греда. Бившият играч на Левски стреля от фаул, но топката срещна напречната греда. Десет по-късно гредата се оказа отново помощник на Пламен Илиев, след изстрел на Вандер.

Четвърт час преди края Ботев Пд претендираха за дузпа за събаряне на Дяков в наказателното поле, но съдията не даде такава. Няколко минути по-късно домакините убиха интригата в мача с трети гол във вратата на пловдивчани. Карвальо и Ангелов направиха едно двойно, след което последния остана сам срещу Шеткус и фиксира крайното 3:1 за Левски.

Левски - Ботев 3:1

1:0 Райков 15
2:0 Райков 22
2:1 Енрике 42
3:1 Ангелов 78

Левски: Илиев, Мюлдер (72' Башлиев), Ели, Везалов (81' Йовов) , Старокин, Ангелов, Прохазка, Гаджев, Марсиньо, Райков (68' Рамос) , Карвальо

Ботев Пд: Шеткус, Станчев, Грънчаров, Караславов, Енрике, Паласуелос, Иршак, Цветков, Вандер (80' Атанасов), Неделев (46' Неделев), Костов (46' Огнянов)

Още по темата: общо новини по темата: 37
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Всичко си идва на мястото,нищо че загубихме,но се видя,че играем футбол и от тука нататък всеки ще се съобразява с нас.Осемдесетте години на миналия век се завръщат,публиката също-ето това са показателите.....Само "Ботев-Пд"
+6
 
 
Добър мач за Ботев! Има какво да се желае още , но накарахме Левски да се притеснява на Герена и далеч не бяхме близо от точка или повече дори. Чета няколко коментара и не знам аз ли гледах друг мач или вие...? Станчев си беше супер стабилен и това че Райков вкара 2 гола далеч не се дължи на негови грешки. Момчето играеше постоянно сам срещу двама или повече дори и лично аз не мога да се сетя да са го минавали ! Опитвате се да вкарвате някакво напрежение някои тук и не ви прави чест...
+17
 
 
Синьо сърце написа:само респект към папагалите, никога не съм виждал такава бройка изсипала се в сектора, дори прасетата не са идвали толкова. за надвикването е спорно да се каже кой - кого, факт е, че в Сектор Б пернатите се чуваха ясно от време - навреме, което също е голяма рядкост на "Герена", а това с паната от билбордове е една от най-големите малоумщини, които скоро сме сътворявали, за съжаление, "точните" хора ги "измислиха" ... ето ни ги знамената малоумни мангали...
+18
 
 
Левски са къде къде по сработен отбор от нас .. нашият отбор е на по - малко от 3 месеца .. вие какво очаквате да бием всички ли ? Не става толкова лесно ! Не трябва да навеждаме главите след като сме паднали 1 мач ! Трябва да гледаме напред без загуби ! Един мач като сме паднали не е нищо ! САМО БОТЕВ !
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
мисля че трябва Костов да си почине малко и да се даде шанс на Данчо Христов !иначе играхме силно но шанса небеше на наша страна !
+14
 
 
Вчера Наско Курдов беше с нас в агитката на мача с Левски,а днес подписва в Локомотив Пловдив за 1+1! Как го правят тъй наречения професионализъм , направо не знам.
+12
 
 
Спокойно момчета,те ще дойдат в Пловдив.Просто нямахме ден.Важното е ,че имаме голям отбор.
+15
 
 
За мача: Играхме силно, когато нещата тръгнаха към обрат с нашето мачкане през второто полувреме, Ристовсков решително взе нещата в свои ръце за да ни реже! Не свири две дузпи(едната за грубото събаряне на Коцето Дяков, а втората за игра с ръка в пенала на Пелето! Това ако не бяха дузпи, тогава аз въобще не знам за какво трябва да свирят дузпи въобще! В един момент Бобан неправилно дишаше пред съдията и получи за това "нарушение" жълт картон. Няма да се спирам на безобразните говежди балтии, Ристосков за кумова срама им показа 2 жълти картона чак в 89 и 90 минута. Изводът е, че ако този мач беше при нас на Колежа, щяхме да ги опукаме като Славия! Всичко най-хубаво още предстои! Само Ботев!
+17
 
 
Както каза Сашо Александров: - Нашите фенове останаха доволни от играта, а Левски от резултата. Уникални фенове. За съжаление срещу Левски трябва да се играе и със съдия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: