Емил Велев: Очакваме с нетърпение мача с Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
13:47 / 17.08.2012
7428
"Очакваме с нетърпение мача с Литекс. Отборът на Ловеч е почти без промяна, с изключение на Занев и Никасио, които напуснаха. Всички други играха и миналата година", заяви наставникът на Локомотив Пд Емил Велев на днешната пресконференция, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Казах на моите футболисти да не се заблуждават с това какво пише за ловчанлии и да се съсредоточат изцяло в неделния мач, за да може публиката да види едно ново лице в Локомотив Пд", добави още той.

Кокала също така призова "черно-белите" фенове за повече търпение, ако искат да видят онова лице на отбора, което бе преди, тъй като клубът се раздели с доста играчи, а в момента селекцията се прави в движение.

Наставникът сподели, че от дошлите на проби в момента в Локо Пд ще подпишат единствено Димо Атанасов и Константин Мирчев.

Срещата между Локомотив Пд и Литекс е в неделя от 18,00 часа на "Лаута".


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).