ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Цветков: Разликата между Ботев Пд и Левски е голяма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:08 / 16.08.2012Коментари (17)5785
© Plovdiv24.bg
Звездата на Ботев Пд Иван Цветков заяви при награждаването му за играч на първи кръг, че разликата между Левски и настоящия му клуб е голяма. 

"Разликата между Ботев Пд и Левски е голяма, но се надявам да стане малка. Не съм сърдит на никой в Левски, няма за какво. Трябва да се гледа напред", заяви Цветков.

"Надявам се да играя срещу Левски, но това зависи единствено от старши треньора ни. Той трябва да прецени, а до неделя има още няколко дни. На "Герена" ще бъде изключително трудно, но се надявам да спечелим гостуването", допълни още той.


Още по темата: общо новини по темата: 37
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Прав е Иван, няма да е никак лесно, говедата може и да по-зле в момента като спортно-технически качества, отпреди 5-6 години, но не са изобщо за подценяване. Още повече на тяхна страна ще бъдат и много странични фактори. И все пак и ние, и момчетата от отбора, и треньори и ръководство съм сигурен отиваме за победа. Пък каквото стане.
+7
 
 
И ние феновете се надяваме това да се случи.Пожелавам много късмет в неделя.Ние сме с вас.
+7
 
 
Ванкааа, трябва да си наясно, че в неделя ще е хард рокът на канарите начело с Феро рокаджията срещу чалгата на гейарена! Задачата ти е с голове да накараш народния обор да мучи от мъкааа!!! Ай, канариии!!!
+9
 
 
не мисля ,че го е казал точно така,изопачават думите му сигорно,той да вкарва,не да говори :)
+14
 
 
Пичове не се връзвайте много кой какво казал и защо . Ванката днес е при вас утре го няма всички знаем че наемниците с големи заплати ги боли за отбора в който играят там да гледа да вкарва пък да си плещи каквото иска иначе според мен е искал да каже че Левски е по-титулувания отбор с по-добра организация на всички нива включително и работата със съдиите
+13
 
 
Не мога да разбера какво всички подскачате- разбира се, че разликата между Ботев Пловдив и Левски е голяма- не, огромна! Единия отбор на всички власти и подкрепян от всички футболни съюзи и редовен евроидиот- другия възкръснал от пепелта благодарение на своята всеотдайна публика! Единия отбор играе пред 3000-4000 зрители- другия пред 15000 - е има ли нещо общо????
+10
 
 
Момчето е право, ако има в предвид броя на купи и участия в турнирите.Иначе,като моментно състояние сме с класа над тях.Пожелавам на целия отбор здраве,късмет и победа.
+6
 
 
Ако е искал да каже това (Наско 1912), пак не е добре, защото аз не искам Ботев да е подкрепян от футболния съюз и да ги догонваме в подкрепата, а да играят красиво и разбира се да побеждават без странични фактори. Както и да е.....според мен когато един мъж се изказва трябва да е точен, а не 100 човека да умуваме над думите му!:))(((((:)))))
+7
 
 
Не виждам проблем в изказването му, най-вероятно е прав. В крайна сметка не ние, а той е играл и в двата отбора и може да прецини. Най-вероятно се има предвид органзиация, логистика и прочие. Левски е може би най-проефсионално организрания отбор у нас и това не е от вчера. Ние започнахме преди 2 години, а реaлно от няколко месеца.
на 16.08.2012 г.
+8
 
 
Опитите да се изкарат говедата като голям европейски клуб , с яка организация , високи заплати и т.н. което се прави от софийската журналистика от поне 10-15 години - получават всяка година на есен еди и същ резултат в ЕКТ - Е В Р О И Д И О Т И !!! Ботев трябва да се старае към една наистина голяма разлика от тия евроидиоти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: