ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Президентът на Ботев Пд: Цветков ще играе срещу Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:49 / 14.08.2012Коментари (39)13332
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев (Плов­див) Юли Попов успокои феновете на тима, като заяви, че звездата Иван Цветков ще може да играе сре­щу Левски. Вчера в някои медии се появи информация, че напада­телят няма да излезе на "Герена" в неделя, тъй като между двата клуба имало договорка той да не вземе участие в мача като част от трансфера му при "жълто-черните".

"Иван Цветков ще може да играе срещу Левски. Няма никаква договорка със синия клуб, от който закупихме футболис­та, да не излиза срещу тях. Иван Цветков си е наш играч, подписали сме договор и треньорите ни решават в кой мач да играе и в кой не, а не Левски", категоричен бе шефът на "канарите".

Спортно-техническият ди­ректор Александър Александров-Кривия пък сподели, че в четвъртък-петък ще се знае със сигурност дали Цветков ще из­лезе срещу сините.

Според запознати между два­та клуба наистина е имало принципна договорка нападате­лят да не играе в мача с Левски.

След хеттрика му срещу Славия обаче от ръководство­то на канарчетата са преце­нили, че ще е голяма грешка, ако се лишат от услугите му за двубоя със сините. Отделно шефовете се опасявали, че феновете, които припознаха в играча новия си идол, няма да приемат добре подобна новина и ще скочат на клуба за то­ва им решение. Така на 90% Иван Цветков ще излезе на "Герена" в неделя.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 37
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много ясно!!!!Как няма да играе та да не би Левски да му плаща заплатата. Който плаща тпй поръчва музиката!!!!! Стара Българска прича. И разбирасе че няма да съм хепи ако не играе.....Ванка бой по каските!!!!
+9
 
 
Не трябва да се обръща внимание на говеждите провокации, както и на буферската мъка, простo трябва да отидем да издерем гърлата си, а канарите на терена да покажат класата, която имат! Напред мой Ботев!!! Всички неделя в София!!!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+17
 
 
Успех на Ботев срещу Левски - нека шопите имат респект от Пловдив !
+15
 
 
Още преди да се появят теми за мача с говедата писах, че ще има всякакви провокации от тяхна страна, не само от клуба, но и от клакьорите им в медиите. При тях ситуацията е много натопорчена и евентуален неуспех с нас ще ги вкара в голяма криза. Това за Цветков е нищо в сравнение с онова което тепърва ще вършат на всички "фронтове", но в крайна сметка каквото и да правят и със съдии, и със медии, и спрямо публиката ни, нещата ще се решат на терена.
+9
 
 
ако не ни дадат 10 процента от капацитета им,тоест 2900 билета,рискуват да загубят мача служебно.така е по наредба.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+14
 
 
Стадион Георги Аспарухов е с капацитет 29200 места.Полагат ни се 2900 билета.Ако са по-малко ще настъпи ад под небето.Канари,подготвили са ни само 1500 пропуска.
+11
 
 
Говедата ще направят всичко възможно и непозволено да не биете. Успех все пак въпреки, че си мисля ,че този мач е техен.
+32
 
 
Няма какво да им се претиснявате на тия.Отивате и ги биете на сред Гей/арена и официално афеширате апетит за титла таз година.Хайде успех, а Локо ще бьде голямата изненада таз година след всички емоции.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: