ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
2500 бултраси атакуват "Герена"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 13.08.2012Коментари (14)4941
© Plovdiv24.bg
Новакът "Ботев" (Пд) ще щурмува стадион "Ге­орги Аспарухов" с армия от 2500 свои привърже­ници. Бултрасите са в еу­фория след летящия старт с 3:0 над "Славия". Те сътвориха истинско шоу при разгрома на "бе­лите", който бе посветен на Цветан Василев. Соб­ственикът на "жълто-черните" си бе пожелал именно победа с такъв резултат за рождения си ден, който бе вчера.

"Не успяхме да се чуем, но си­гурно е бил доволен", обя­ви спортният директор Александър Александров

Той разкри, че е пос­тигнал договорка с "Лев­ски" за броя на местата за фенове от Пловдив.

"Казаха, че няма да има проблем за 2500 души. Надявам се, че всичко ще е наред", каза Кривия. 

"Животът е такъв. Ще трябва да бием "Левски" и не само тях. Искам да играем добре и в Пловдив, и навън. Има какво още да се желае, но знам, че мо­жем. На всички ще им е много трудно срещу "Бо­тев", каза още Александ­ров.

"Мачът с "Левски" е съвсем нормален. Няма да има еуфория. Радвам се за феновете си. За пръв път, откакто се върнах в България, иг­рая пред такава публика. Дано трибуните бъдат още по-пълни за следва­щите мачове", заяви ге­роят Иван Цветков. 

Изя­вите му срещу "белите" бяха доста коментирани на "Герена".

"Трябва да вземем мерки за Банка­та", обявиха бившите му съотборници от "Левс­ки".




Източник: "Стандарт"
Още по темата: общо новини по темата: 37
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
ще ги бием с 2-0. Няма друг резултат
+9
 
 
Казаха, че няма да има проблем за 2500 души, а за 3500 ще има ли проблем :)))
+10
 
 
тези малоумници от БФС да дръпнат ма4а 2 часа по рано,луди ли са в 23ч. в София да замръкнат 3-4000 фенове на Ботев,после ще реват от последствията ама ще е късно
+15
 
 
дано да пуснат повече билети говедата, защото ще сме повече от 2500..
+18
 
 
От тука ли ще се купуват билите или направо на Гей-арена?
+36
 
 
Само лаици могат да твърдят, че Пловдив, колкото и да е прекрасен, няма това, което имат Варна и Бургас - морето. А Пловдив има неговото си море - жълто-черното! 15 000 вълни бурно се разбиваха една в друга, за да напомнят на тишината, че петият сезон в годината започна. Сезонът на канарчетата! Дори спасителите на плажа, облечени в черно, не успяха да помогнат на удавниците в бяло да се спасят от стихията!Прекрасен Ботев Пловдив! Прекрасен отбор, прекрасна публика! Няма съмнение, че шоуто, което започна в мача срещу Славия, обещава да бъде дълго и запомнящо се. Прекрасно е да си част от вълшебството в жълто-черно, което мнозина не могат да проумеят, но въпреки това усещат, че съществува.За първи път от дълги години отбор и публика бяха на едно ниво! Симфонията, която се получи, беше толкова зареждаща и вдъхновяваща, колкото не би могло да бъде нищо друго. Не и в този град!Ботев и Пловдив отново се събраха в юмрук! Сега вече спокойно и с гордост можем да кажем, че БОТЕВ Пловдив се завърна!Еуфорията е голяма, което е чудесно и така трябва да бъде. Предстои ни вълнуващ мач срещу най-големия ни исторически съперник - Левски София. Няма съмнение, че жълто-черното море ще залее стадион "Георги Аспарухов" в неделя вечер, за да припомни на всички, че Пловдив е футболната столица на България, а романтичният и красив футбол отново ще царува във футболната ни "А" група с истинското си име - БОТЕВ!София, ще ти донесем море, ще ти донесем футбол, ще ти донесем страст, която не познаваш!15 години по-късно, след 15 години изтърпени унижения, мъка и нерадост, най-накрая удари времето на Ботев Пловдив!Готови ли сте за нас? Едва ли!Футболът за пловдивчани никога не е бил точки, титли и купи! Ние не пеем само за победа! Ние не сме издигнали победите и купите в култ! Тези показатели за нас са просто статистика, защото ние сме Ботев на Пловдив!Мачът в неделя вече е спечелен! Остава да се насладим само на играта на жълто-черните!Автор : Стефан Попов Браво на автора за статията.Респект!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: