Кокала след загубата от Витес: Може да остана, може и да не остана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (57)
10:06 / 27.07.2012
7193
Наставникът на Локомотив Пд Емил Велев коментира отпадането на тима от Лига Европа след загуба с 1:3 от Витес в Холандия и 4:4 в първия мач, игран в Ловеч.

"Започнахме много добре мача, изцяло владеехме топката до техния първия гол. Но както в последните мачове, така и днес, допуснахме грешки. След това в продължението на първото полувреме ни отбелязаха втори гол, и оттам, според мен, мачът завърши. Но видях, че има желание във футболистите, а и знаете, че Витес е много силен като домакин, има подкрепата и на своите фенове. 

В края видяхте, че можехме дори да изравним, след като беше изгонен техен футболист, но така отпаднахме, заслужено според мен. Не заслужено, а закономерно.

"Неминуемо и сътресенията в клуба, след оттеглянето на Константин Динев ни повлия до голяма степен, защото не се знае какво ще стане след мача. Не се знае дали ще има отбор, или няма да има. Тъй като моите битки са много по високи и по-далечни, ще трябва да обмисля тази ситуация и да видим какво ще стане. Може да остана, може и да не остана.

"Реално, от тези футболисти, които взеха участие, и влязоха в игра, играха много добре. Мисля, че и с едно-две попълнения могат да се пооправят малко нещата, защото някои титуляри може да напуснат. Да, сред тях са Михаил Венков, Тасио и Илиас Кириакидис. Не, няма истина в това за Йордан Тодоров, че е искан от Славия", заяви Емил Велев след двубоя в Холандия, цитиран от Gong.bg.



Виж коментарите (57)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).