ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Узунов: Готов съм да преговарям с всеки, който има желание да закупи акциите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:06 / 23.07.2012Коментари (72)10881
© Plovdiv24.bg
"Една неприятна новина се случи днес с Локомотив, която всички най-малко очаквахме. Всички вече сте запознати с декларация на Константин Динев и да не се тълкуват неговите думи по друг начин затова свикахме тази извънредна пресконференция", бяха първите думи на новия главен акционер в Локо Пд Атанас Узунов на днешната пресконференция, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Що се касае декларациите, че отборът няма да се яви на среща реванш от Лига Европа - искам да ви уверя, че това не може да се случи. Локомотив Пловдив не е аматьорски клуб и да прави това което си поиска. Има закони в УЕФА и ФИФА, и ние сме длъжни да ги спазваме. В противен случай санкциите са огромни. Пак ви повтарям, ние ще се явим и ще се представим достой
но срещу Витес", добави Узунов.

"Искам да ви уверя, че от днес аз съм пълномощник и съм готов да преговарям с всеки, който иска да закупи клуба. Обръщам се към всички, които имат желание за това, заповядайте в канцелариите на Локомотив Пд, акциите ще ви бъдат предоставени. Поне аз нямам информация някой да има желание към този момент да закупи Локомотин", разкри още бившият топ рефер.

Администраторът също така заяви, че до момента единствено по взаимно съгласие с клуба са разтрогнали Джереми Родригес и Юнес Бенжелюн. Правя чест на Сержиньо, както и на останалите футболисти, че ще изиграят мача срещу Витес въпреки всичко това, което ни сполетя. Искам също така да благодаря на Коко Динев, че обезпечи пребиваването ни в Холандия.
Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Истината е в публичната собственост, а не в така наречените президенти. Президентите идват и си отиват, и в случая с българските отбори обикновено единствените средства в отборите идват само и единствено от президентите. За да може един отбор да разчита на постоянно финансиране, което не зависи само от един човек, акциите трябва да са притежание на голям брой акционери, а администрацията в клуба (включително и президента) да са служители, чиято работа е да намират спонсори и схеми за дългосрочно финансиране. Практиката в големия футбол показва, че това е единствения печеливш модел, разбира се, с някои изключения, които включват арабски шейхове, Роман Абрамович и Силвио Берлускони :) Така че не търсете следващия Коко Динев, Жоро Илиев и т.н., а търсете хора, които могат да намерят финансиране!
-1
 
 
Папагали смешни, вие малоумни ли сте или да? Колко пъти да ви повтарям, че вашето положение няма нищо общо с нашето в момента. Вие си затрихте отбора. Истинския Ботев умря, отиде в небетието. Създадохте си ново Сдружение с не стопанска цел и 2 години ритахте по села и паланки и станахте за смях на Цяла България. Къде сме ние къде сте вие. Какво само повтаряте че всичко се връщало? Кое е това което се е върнало?
+2
 
 
Наско познаваме те много добре Ти също след Коко се изнесе и от Вихрен Май че с Емил Наков сте на един кантар
-4
 
 
КОКО ДИНЕВ ЗАСЛУЖАВА САМО БЛАГОДАРНОСТИ ОТ ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ-ЩЕ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС! КАНАРИТЕ ДА НЕ СЕ РАДВАТ МНОГО-ЛОВЕШКИЯТ МОДЕЛ Е ТЯХНОТО БЪДЕЩЕ...
+3
 
 
Ало пласмасовата глава Христолов е свободен плус това ви е фен и всички ви фенове много го обичат обади му се бързо,че може и него да изтървете.
+3
 
 
А тая мастия узуна кога ще го разкарате????
+3
 
 
И сега какво правите като арестуваха по-голямата част от престъпния свят? Нали вас винаги са ви такива президентите и винаги сте много горди от това. Заслужавате си това което ви се случва, защото сте едни злобни комплексирани малки човечета, които не са фенове на черно-бялата идея, а на анти жълто-черната. Дано се оправите, дали ама надали бухахаха.
+2
 
 
Азис купува Локо Пловдив. Стяга селекция за реванша срещу Витес! Виаш-Боаш вариант за заместник на Кокала!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: