Велев оптимист срещу Витес: Постигаме добър резултат в първия мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
09:45 / 16.07.2012
5280
Треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев е опти­мист за сблъсъка с Витес във втория предварителен кръг на Лига Европа, след като ус­пя да гледа на живо мач на хо­ландците. Той проследи спаринга на жълто-черните с Ден Бош, който те спечелиха с 3:2.

"Витес е добър отбор, а и няма как да е иначе, щом са холандци. Това го видях при победата в събота над Ден Бош. За предстоящия ни мач с тях за Лига Европа подхожда­ме с пълна мобилизация. В Ло­веч ще бъде важно да отбеле­жим гол и да не допуснем такъв в нашата врата. Има­ме сили и възможности да направим това и да заминем за реванша с добър резул­тат", посочи Кокала.

Той уточни, че ще вземе на лагер всички футболисти на тима, за да сплоти колектива. "Всички заминават за Ловеч без изключение. Николай Хрис­тозов не е готов за игра, но и той ще пътува", каза Велев.

Днес около обед черно-белите ще пътуват за града край Осъм, като вечерта ще напра­вят едно занимание.

Мачът с Витес е в четвъртък от 18:30 часа бъл­гарско време. Все още обаче не е ясно коя телевизия ще преда­ва срещата. Интерес да вземе правата има пловдивската NBT.


Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).