Реал Мадрид също пожела юношата на Спартак Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
07:47 / 13.07.2012
4535
Реал (Мадрид) е готов да прибере веднага Серафим Михайлов, разкри пред "Стандарт" мениджърът Мирко Миличевич, който е съпруг на волейболната националка Ради Тенева. Бившият национал на Югославия по баскетбол е кумец с известен сръбски мениджър, работещ за "Белия балет".

Нападателят от пловдивския квартал Столипиново в момента тренира с първия тим на Манчестър Сити в Австрия. "Серафим веднага може да отиде в Реал, но той е благодарен на английския шампион. Сити му протегна ръка, клубът плаща разноските му в Манчестър. Серафим ми каза, че предпочита англичаните пред Реал, възхитен е от отношението на хората", сподели още Миличевич.

Агентът разкри още, че над българския ром бдят балканците в отбора - Един Джеко, Александър Коларов и Стефан Савич. "Аз не разговарям с хората в Сити, тъй като разбирам от баскетбол, не от футбол. Връзката осъществяват мои партньори. Манчини искаше да види Серафим на лагер с първия отбор, после обаче настъпиха проблеми с новия контракт на мениджъра. Сега Манчини подписа и ако е рекъл Господ, може да остави за постоянно Михайлов в първия тим. Доколкото чух, Серафим се представя отлично. В първата двустранна игра в Австрия е вкарал гол. Нямате представа за колко добро момче става въпрос. В България обаче май хората не обичат, когато другият успява. Дано Серафим се наложи", завърши Миличевич.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).