ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко напусна бесен "Лазур" - отказа да говори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:57 / 11.07.2012Коментари (23)4976
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пд Константин Динев напусна бесен стадион "Лазур", след загубата с 1:3 на "черно-белите" от Лудогорец.

Непосредствено след последния съдийски сигнал на Ахмед Ахмед босът напусна стадиона и се запъти към автомобила си без да се спре пред журналистите.
Още по темата: общо новини по темата: 19
12.07.2012
12.07.2012
12.07.2012
12.07.2012
11.07.2012
11.07.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Жълтите пак започнаха да ви бъзикат, но защо им се вързвате? Никакви ги нямаше след победите над Левски, Литекс, Лудогорец! Тогава Коко пак ли е залагал? Значи като бием всичко е наред, загубим ли-мачът е продаден! Доста повърхностно и елементарно мислене!
0
 
 
Кокич....айде майка плащай на момчетата заплатите, парцалите в сака и си търси някое ново отборче в македонската яка!!! Е, може да си вземеш които искаш, Преслава, Емилия, ако щеш и Славка Калчева но повече не се връщай!!!Няма кои да те търпи вече. След онази подигравка пред 10000 човека на финала, просто нямаш място вече при нас !!!
+11
 
 
И аз мисля че Коко трябва да си върви и то най-късно на полусезона!!!Просто няма място в Локо Пловдив.Тази аматьорщина в подготовката ми дойде в повече!!!
+12
 
 
тоя селски нерез скоро ще се спука с гръм и трясък и тогава, кой ще ви сбъдва мечтите не знам
+19
 
 
Динев напусна по същия начин и финала за купата, който ние-феновете чакахме 30 години.Артист голям е, но номерата му вече при нас няма да минават! Защо е бесен? На какво е бесен? Бесен е, на "европейската селекция", която направи ли? Пусна да си ходят Златински, Бенжелюн и Венков, а после им се моли да се върнат...ми няма такъв паласпур, като него, майна.Е баси и малоумието! Като не искаш да даваш пари за нови футболисти, поне задръж старите, а той и това не направи.Било му трудно да издържа сам отбора...хе-хееее - артист, майна.Като му е трудно да прави стадион, бази и същевременно да поддържа силен отбор, що не изгони Ангел Рефана, който искаше да му помага? Що не търси допълнителни спонсори като му е трудно? Трудно му било...ай сиктир, майна.Човек който изпитва затруднение търси начин да са справи с трудностите - аз не виждам Коко да го прави! Значи не му е трудно, а просто не иска да му се бърката в далавериете, щото ако дойде един спонсор ще му държи сметка и Динев не може да си прави, каквото и когато си поиска.Коко, разбери най-накрая, че нито Локомотив е Вихрен, нито Пловдив е Сандански! Ако не искаш да дваш пари за отбора просто си върви - никой не те държи на сила в Локомотив!!!
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+21
 
 
Обръщам се към феновете на локото. Изгонете тези гниди дето са ви в отбора. От личен опит знам, че две години минават бързо и после на чисто винаги ще се намери подходящ президент.
+18
 
 
Тоя плондер да спре с театрите,защото в един ден ту някой идваше,ту напускаше.Какво очаква,като сам предизвика този хаос в отбора!И дума да не е казал пред медиите,а да гледа отбора,без оплаквания,че само влагал и не печелил!
+30
 
 
Този селяндур е единствената причина Локо да върви надолу. Дано в първенството да имате повече успех и да направим дългоочакваното дерби запомнящо се
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: