ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ивайло Петев: Няма да ни е лесно срещу Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:38 / 10.07.2012Коментари (2)2361
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев сподели пред "Тема Спорт", че неговият отбор излиза за требъл в утрешния сблъсък с Локо Пд за Су­перкупата.

"Готвим се с настроение за предстоящия мач. То е на висо­ко ниво. Единственият пропуск до момента бе контролата с Рубин. Това обаче е минало, сега сме се концентрирали върху срещата с Локо Пловдив. Мотиви­рани сме и ще гоним требъл. В тези турнирни мачове е от голямо значение във всеки един момент да внимаваш. Взели сме всички мерки срещу най-силни­те страни от играта на Локо­мотив. Мисля, че няма с какво да се изненадаме чак толкова. Все пак играхме един срещу друг и на финала за Купата на Бълга­рия, а преди това и за първенство. Мога да кажа, че няма да ни бъде никак лесно. Локомотив са корав отбор, който разполага с много добри играчи. Надявам се да излезем крайни победители", сподели Петев.

Той добави, че се надява съдията Ахмед Ахмед да е на ниво. "От вас научих, че той ще свири мача. Надявам се да бъде безупречен като Станислав То­доров във финала за Купата на България", каза младият специа­лист.

Петев допълни, че въпреки четирите гола на Мифсуд в квалификациите за ШЛ не съжаля­ва, че той не е в Лудогорец.

"Мифсуд реши, че не иска да играе при нас. Селекцията все още е отворена. Не е приключи­ла, докато трансферният прозорец не затвори", сподели навършилият 37 години вчера Петев.

Треньорът на орлите каза още, че Динамо Загреб не е случаен отбор. "Наблюдавах ги в Австрия, а и на записи, и мога да кажа, че са доста силен тим. Ние обаче имаме своите шансо­ве и ще излезем, за да ги побе­дим", завърши Петев.

Още по темата: общо новини по темата: 19
12.07.2012
12.07.2012
12.07.2012
12.07.2012
11.07.2012
11.07.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ясно е, че голямата част от феновете на Локо Пловдив ще бойкотират този мач, заради срамните тото мачове, с които Динев се опитва да финансира отбора, стадиона, а и собствения си бизнес. Аз лично смятам, че винаги трябва да сме на стадиона, когато играе нашия клуб, където и когато и да е това ! Да, това не са футболистите, които искаме да ни представят. Като изключим доказаните черно-бели великани - Даксон, Златински, Котев и Дани Георгиев...другите са ни донесли повече срам от от радост. Защо да не подкрепим Дакси и Христо...? Предлагам да не пеем първите 10 минути от мача, за да покажем разликата ! Ние печелим мачовете на трибуните, а не коковата вносна тото-селекция !!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: