ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Красив футбол и емоции по време на финалите на Ариана Аматьорска Лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 07.07.2012Коментари (0)3138
©
Решителният втори ден от програмата на финалния турнир Ариана Аматьорска Лига в Пловдив предлага оспорвани и интригуващи двубои. В края на днешния ден ще станат ясни четвъртфиналистите, които ще спорят за титлата и уникалния шанс да се изправят срещу шампиона на България "Лудогорец".

До момента силно представяне демонстрират отборите от София, Плевен, Стара Загора, Варна и Русе. Финалистът от София "Унекс" постигна 2 победи, а шампионът на столицата "Клетката" има 4 точки актив след първите 2 мача. Особено добро впечатление прави шампионът на Плевен "Градина Кошарите" със своя пълен актив от 6 т. и 7:0 голова разлика. Един от най-атрактивните състави е шампионът на Варна "Ветерани черно море", в чийто редици играят бившите футболисти Валентин Станчев и Валентин Найденов. Те постигнаха победа в своя първи мач от турнира вчера над старозагорския "FOREST" с минималното 1:0. В бургаския първенец "Силвър Клуб" Малин Орачев показва силни изяви, но тимът му записа една победа и една загуба преди решителния трети мач в групата. Старозагорският шампион "Железник" има също победа и загуба до момента и предстои да разберем дали ще се класира за четвъртфиналите. В тима играе миналогодишния талант на Ариана Аматьорска Лига - Пламен Иванов. Шампионът на Русе "Гегитрейд" показва много добра игра и макар, че има баланс от победа (3:2 над "Бастун") и загуба (2:3 от "Унекс"), остава с шанс за по-предно класиране. Пловдивските представители "Калояново" и "Интернационали" имат записани до момента една загуба ("Калояново" от "Ластери" 1:2) и един равен мач ("Интернационали" с "Авангард" 1:1). Развитието на финалите може да следите тук.

Утре предстои кулминацията на турнира, когато ще бъде излъчен националният шампион по аматьорски футбол на Ариана и той ще се изправи от 19.30 часа срещу първенците на България - "Лудогорец". Четвъртфиналните срещи започват в неделя в 10.00 часа на ст. "Ариана Арена", а полуфиналите са от 13.00 часа. Големият финал е с начален час 17.20 часа, а след него предстои демонстративният мач с "Лудогорец" и награждаване на победителите.

Освен уникалната награда - футболен мач срещу "Лудогорец", Ариана отправя още едно предизвикателство към футболните аматьори. "Талантът на турнира" ще има шанса да изкара пробен период в лагера на "зелените орли" от Разград и ще се бори за възможността да стане професионален футболист. За да заслужи отличието, най-перспективният футболист ще трябва да докаже пред Лудогорец, БФС и Ариана, че притежава всички необходими качества и умения за това. Показатели като "техника", "дрибъл", "контрол над топката", "завършващ удар", "пласиране", "предвидливост и усет", "концентрация", "лидерски умения", "полезно действие", "феърплей" и др. ще бъдат обект на внимателно изследване от спортните специалисти в Пловдив.

Старши треньорът Ивайло Петев ще изведе следния състав на "Лудогорец" в утрешния двубой с шампиона на Ариана: вратари - Георги Аргилашки и Иван Чворович, защитници - Теро Мантула, Гийерме да Соуса Шоко, Диян Димитров, Витор Тиаго Витиня, полузащитници - Георги Костадинов, Михаил Александров, Митчел Бургзорг, Димо Бакалов, Мирослав Иванов, Франк Гела, нападатели - Педро Кишада, Емил Гъргоров (капитан).

Финалът на турнира в Пловдив се излъчва на живо с картина в сайта на турнира www.football.ariana.bg. Футболните фенове могат да следят на сайта всички резултати в реално време, както и фен страницата на марката във facebook, за да бъдат в течение с най-актуалната информация за турнира и любопитни спортни новини.

Още по темата: общо новини по темата: 7
09.07.2012
05.07.2012
05.07.2012
04.07.2012
28.06.2012
19.06.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Изненада: Спартак се раздели с Иван Кочев! Ръководството постави цел пред отбора
Локомотивска подкрепа от Румъния за утрешния мач срещу Левски на "Лаута"
Двама от Спартак изгоряха за червени картони
Марица записа драматична загуба и се изправя срещу полицейски тим на полуфинал
Трус в Литекс! Ганчеви се оттеглят, сменят името на отбора
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: