ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (25)
Откриха специалния часовник за турнира на "Ариана" в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:51 / 19.06.2012Коментари (1)1997
Днес точно в 12,00 часа пред Военния клуб на пл. "Централен", градоначалникът Иван Тотев, старши-треньорът на Лудогорец Ивайло Петев, както и изпълнителният директор на "Загорка" АД Рууд ван ден Ейнден откриха специалния часовник, отброяващ времето до старта на надпреварата Ариана Аматьорска Лига 2012, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Радостни сме, че именно Пловдив бе избран за домакин на решителния турнир Ариана Аматьорска Лига. Заедно с организаторите от Ариана ще осигурим най-добрите условия за игра и за това отборите от цялата страна да се чувстват добре в нашия град. А към съгражданите и гостите на Пловдив отправям призив да се насладят на футболните емоции и да подкрепят достойно всички участници в турнира", сподели кметът Иван Тотев.

Изпълнителният директор на "Загорка" АД Рууд ван ден Ейнден заяви: "Пловдив ще бъде третия домакин на голям финал на веригата турнири след София и Варна. Благодарим за гостоприемството на община Пловдив, както и на цялото ръководство и отбор на ПФК "Лудогорец". Каним всички фенове да заповядат на големия футболен спектакъл между 6-8 юли в центъра на Пловдив".

На символичното събитие беше представена и купата на Ариана Аматьорска Лига, която беше предоставена за съхранение във витрината с отличия на националния шампион "Лудогорец", който в момента е на

тренировъчен лагер в Смолян. Ивайло Петев, старши треньор на отбора, подари на изпълнителния директор на "Загорка" АД Рууд ван ден Ейнден и на кмета Тотев футболни екипи на "Лудогорец" с техните имена.

От своя страна Рууд ван ден Ейнден връчи на Петев екип на Ариана с номер 1 с пожелание "Лудогорец" да бъде и през тази година на върха на футболния елит в България, а на кмета Тотев - екип с номер 6, символизиращ една от най-светлите дати в историята на Пловдив - Съединението на България.

Тази година организаторите на Ариана Аматьорска Лига 2012 избраха Пловдив да бъде домакин на големия финал на националния аматьорски турнир по футбол.

Мачовете ще се играят от 6 до 8 юли на мобилния стадион "Ариана Арена", който ще бъде построен на площад "Централен". Тридневното зрелище ще завърши с демонстрационен мач между националния футболен шампион на България - отборът на "Лудогорец" - и победителя в Ариана Аматьорска Лига 2012.

Мачът ще бъде достъпен за всички пловдивчани и гости на града, които ще могат да дойдат на уникалното футболно съоръжение, специално изградено на площада в Пловдив.

На големия финал Пловдив ще бъде представян от отборите "Калояново" и "Интернационали", които спечелиха местния кръг на турнира.

 

 


Още по темата: общо новини по темата: 7
09.07.2012
07.07.2012
05.07.2012
05.07.2012
04.07.2012
28.06.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ПАЛЯЧОВЦИТЕ ОТ АРИАНА ДА БЯХА ИЗМИСЛИЛИ НЯКОЯ НАГРАДА ЗА ПОБЕДИТЕЛЯ .... НЕ САМО РЕКЛАМНИ ТРИКЧЕТА ЗА БЕЗ ПАРИ ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спартак с култова публикация: И от Хасково се видя, че засада нямаше!
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
Спартак с важен успех! Преследвачите също бият, интригата ще е до самия край
Тъжен ден за пловдивския футбол! Марица изпадна от Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: