Славия прибира нежелан от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
11:14 / 07.07.2012
8460
Нападателят Атанас Курдов е желан от Славия. Както е известно, той прекрати договора си с Ботев Пловдив, след като се оказа ненужен в селекцията на Ферарио Спасов, и е със статут на свободен агент.

Белите вече са влезли в контакт с играча, към когото интерес имаше и от ЦСКА, но нищо повече. Вариант пред Курдов е и турски клуб. 14-ият в местния елит Ордуспор иска нападателя в редиците си. Този клуб обаче бе с финансови проблеми през последните две години и това притеснява играча.

В същото време стана ясно, че стражът Стефано Кунчев няма да остава в Динамо Дрезден и се завръща в Славия. Вратарят на белите и младежкия ни национален тим тренира няколко дни с отбора от Втора Бундеслига, но в крайна сметка трансфер няма да има. Спортно-техническото ръководство на Динамо Ралф Лозе благодари на Кунчев за старанието в заниманията, както и на още няколко футболисти, които бяха на проби. Спецът тества и други двама вратари - поляк и хърватин. Съдбата на Кунчев сполетя и тях, докато тимът от Дрезден успя да привлече за вратарския пост Флориан Фромловиц, пазил за последно за Дуисбург.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).