Локо записа тежка загуба от шампиона на Румъния

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (171)
20:50 / 03.07.2012
17585
Отборът на Локомотив Пловдив претърпя тежка загуба с 1:4 от Клуж в контролна среща играна в Австрия.

За Локо Пд участие в тази среща не взеха Даксон Да Силва, Сержиньо, Драги Коцев и Кирил Котев заради контузии.

Пловдивчани започнаха добре мача стояха равен с равен пред шампиона на Румъния, но в средата на първата част рухнаха.

В 27-ата минута капитанът на Клуж Капитанос получи пас на границата на наказателното поле и с прецизен шут откри - 0:1. Същият състезател бе фаулира 10 минути по-късно в наказателното поле, застана зад топката и не сбърка от бялата точка - 0:2.

Четири минути преди края на първата част Николай Христозов върна неразчетено една топка към Йордан Господинов, а от това се възползва 9-та на Клуж, който оформи своя хеттрик - 0:3.

След почивката в игра за "черно-белите" се появи каращия проби страж Байха, който в 50-ата минута показа котешки рефлекс спасявайки шут на Сугу отблизо и остави резултата непроменен.

В 71-ата минута Клуж вкара нов гол във вратата на българския тим. Бастос центрира от пряк свободен удар в наказателното поле, Василе Мафтей се извиси и с глава вкара за 0:4.

Десет минути преди края Христо Спасов отстрами пловдивчани, след като вкара почетно попадение и оформи крайното 1:4.

В края на мача Тодор Тимонов можеше да вкара втори гол за Локомотив Пд, но не успя да отиграе добре една топка в наказателното поле и пропусна да отбележи първия си гол с "черно-бялата" фланелка.

Следващата контрола на Локо Пд е четвъртък срещу отбора на българския национал Александър Тонев - Лех Познан в Залцбург.


Виж коментарите (171)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).