Динев: Предложихме по-висока заплата на Златински, той избира между Локо и ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
18:06 / 12.06.2012
8808
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев се съгласи да коментира последните новини около отбора, няколко дни преди да стартира подготовката в петък. Той заяви, че на някои от играчите, на които им изтичат договорите, е предложил увеличение на досегашните пари, а с някои други просто се е разделил.

"Ситуациите с Христо Златински и Базил дьо Карвальо са коренно различни, заяви Коко Динев. При Базил се стигна до освобождаването му тъй като непрекъснато ни обясняваше как иска да се прибере по- близо до семейството му, още повече, че жена му наскоро му роди второ дете. Той ни обясняваше,че ще подпише с клуб от Франция или Белгия. Явно сега в София ще е по- близо до семейството си, отколкото в Пловдив. Той е свободен агент и сам решава къде да продължи кариерата си. Що се отнася до Христо Златински, то на него съм предложил 30% увеличение на възнаграждението му дотук и се надявам той да реши къде да играе, в Локомотив или ЦСКА. Ние сме доволни от Христо, но не мога да му дам повече. Той ще избере къде да продължи. Що се отнася до новите играчи, то имайте търпение и в петък ще видите някои от тях на първото занимание. Емил Велев прави селекцията и аз му вярвам."

Коко Динев не пожела да говори за някои от спряганите за Локомотив Пд имена като Божидар Митрев, Стефан Станчев и Даниел Димов от Левски, както и юношата на Левски Николай Дюлгеров, който за последно игра в ЦСКА.

Босът призна, че ще присъства на първата тренировка в петък, която започва в 18 часа на стадион Локомотив.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (53)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).