Ботев представи новия спортно технически щаб

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
13:47 / 08.06.2012
15867
Днес на официална пресконференция Ботев Пловдив представи новия си спортно технически щаб. Президентът на "канарчетата" Юли Попов представи старши-треньора на тима Ферарио Спасов, неговият помощник Александър Димитров и спортния-директор Александър Александров, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Юли Попов благодари на цялото ръководство, което помогна на Ботев да се завърна в елита, както и собственика Цветан Василев

"Благодаря на Костадин Видолов, който пое отбора в много трудна ситуация и го завърна там където му е мястото. Той се справи блестящо със задачата. Успя да мобилизира отбора и той има огромна заслуга за завръщането му в "А" група. Проведохме разговор с него след края на сезона. Причината той да не е треньор на Ботев е прословутия лиценз "Про". Пожелавам му да го изкара възможно най-бързо и да влезе в кръга на елитните треньори на България", заяви Попов.

Относно това което се случи с Марин Бакалов, президентът на "жълто-черните" заяви:"Той е човекът, който имаше най-тежката участ през тази кошмарна година. Към него се изля най-големия негативизъм кум ръководството за неубедителното представяне на отбора, но той има основен принос за спечелването на промоцията на отбора в "А" група. Марин Бакалов е доказан специалист и е дал много на Ботев, като футболист, треньор и ръководител. Аз мисля, че той много е дал за благото на отбора, а и още може да даде. Ние сме му предложили подходяща работа, която отговаря на неговите възможности, квалификации и опит. Той поиска няколко дни отпуск, да реши какво да прави оттук нататък и в момента чакаме неговото решение".

Относно въпроса Марица да стане сателит на Ботев, Юли Попов заяви, че вчера двете ръководства са имали среща, на която не се е стигнало до споразумение.

Както Plovdiv24.bg ви писа по-рано днес причината за това е, че президентът на отбора от Кършияка Марин Ленгеров е пожелал 300 000 лв. от Ботев, които да му бъдат давани всяка година, като той е заявил, че знае как се управлява клуб и само това е начина Марица да стане сателит на "канарчетата".

 



Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).