Камбуров: Левски да забравят, след Китай се връщам в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (88)
09:47 / 04.06.2012
11362
Нападателят на китайския Далиен Мартин Камбуров отхвърли вероятността да премине в Левски.

Бившият нападател на Локомотив (Сф) е добър приятел с Иво Тонев. Камбуров потвърди, че се е срещнал преди няколко дни с Тонев, който сега е изпълнителен директор на Левски. "Видяхме се, но двамата изобщо не сме говорили за трансфер", сподели Камбуров в предаването "Спортът" по "Канал 3".

Левски търси качествен нападател, който да бележи за "сините" след проблемите през изминалия сезон. За евентуално предложение на Иво Тонев да заиграе в Левски Камбуров каза: "Според мен ще му откажа. Имам предвид, че ако Иво Тонев ме повика в Левски, няма да приема. Искам да си завърша договора в Китай."

Бившият национал би играл само за един отбор в България. "Ако се върна в България, ще играя само за един отбор - бих играл само за Локо (Пловдив). Обичам този отбор. Гледах почти всички мачове на Локо (Пд) през сезона по интернет. Радвам се, че ще играят в Лига Европа. Дано да играят в Пловдив и да има 25 000 на стадиона."

Камбуров не пропусна да се заяде с големия градски съперник на Локо - Ботев (Пд). "Радвам се, че Ботев се върна в А група, ще има кой да бием. 6 точки сигурни вече имаме. Аз нямам нито една загуба от Ботев докато бях в Локо. Всеки път като ги бием казваха, че имаме по-големи спонсори. Сега и те имат спонсор. Да видим какво ще кажат този път като ги бием."

Нападателят отказа да сподели дали има бъдеще в националния отбор. "За националния отбор не ми се говори много."



Виж коментарите (88)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).