ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо даде 4 жертви по-време на финала с Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 18.05.2012Коментари (4)2799
© Plovdiv24.bg
Трима футболисти на Ло­комотив Пд ще висят до последно за домакинството на Миньор в събота. Това са защитникът Танко Дяков и халфовете Даксон Да Силва и Христо Златински, които паднаха жертви по време на злополучния финал за Ку­пата на България, загубен с 1:2. Всички те бяха заменени по време на двубоя. Най-се­риозно е положението с бившия бранител на Черно море и Локо Сф, който има болки в лявото коляно.

Ав­торът на гола срещу разградчани Даксон е с травма в прасеца. Националът Зла­тински също е получил удар в коляното при сблъсък с Шоко още през първото по­лувреме. Той обаче е стис­нал зъби и е изявил желание да продължи играе. В крайна сметка издържа до 82-ата минута, когато бе заменен от Йордан Тодоров.

Двубоят с Миньор ще пропуснат още Юнес Бенжелюн, който беше изгонен в края на срещата, и неигралият през последния ме­сец таран Христо Спасов, който все още не се е възстановил от травма в глезена.

Лекарският екип на Локо­мотив ще направи всичко възможно да вдигне на крака контузените за мача в събота, тъй като победа­та срещу перничани може да се окаже с решаваща ро­ля за класирането на плов­дивчани в Лига Европа догодина.

Локо Пд ще проведе само една пълноценна тренировка преди утрешния мач с пер­ничани на "Лаута". Един­ственото занимание, в кое­то ще се включат всички футболисти на Емил Велев, ще се проведе днес в 16:30 часа. Треньорът на пловдив­чани реши да даде почивка на играчите след финала.

Източник: "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 8
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
19.05.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
За нас сезонът приключи успешно! Достигнахме максимума на възможностите си - финал за купата и в играта за УЕФА до последния кръг! Има отбори, които ни превъзхождат във всяко едно отношение, така че нека не бъдем максималисти! Никаква трагедия няма в това да загубиш от по-качествен отбор. Мисля, че дори надскочихме ръста си! Нека на предстоящия мач - последен домакински - подкрепим отбора ни, който се раздаде докрай!
0
 
 
Даже и да спечелим двата оставащи мача, пак най-вероятно ще сме пети, тъй-като сигурно Левски ще победи Видима и Светкавица, а Черноморец - Локо Сф. и Монтана! А при равни точки първо се гледат директните двубои, които са - с Левски 3>2, 3>2- с Черноморец 2>0, 2>0, т.е. равни! Следва головата разлика, където отстъпваме тотално! Така, че трябва да се молим Лудогорец да стане шампион, за да играем в Лига Европа!!!
-2
 
 
Дано Кокала успее да ги вдигне - трябва да победим Миньор, ако ще с един гол. Тези два мача трябва да ги вземем за да сме спокойни за ЛЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: