Локо загуби финала за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (682)
20:59 / 16.05.2012
56812
В първите минути около 10 000 привърженици на "черно-белите" създадоха фантастична атмосфера на стадиона. Пиротехниката, която възпламениха, на няколко пъти прекъсна мача в началото.

"Черно-белите" започнаха по-добре срещата. През първите 20 минути бяха пълни господари на терена.

Това логично даде резултат. В 18-та минута минута, след разбъркване в наказателното, топката попадна в Даксон Да Силва, който с безпощаден удар реализира за 1:0.

До края на полувремето раздградчани изравниха играта, но не успяха да стигнат до чисти голови положения.

Второто полувреме започна изключително лошо за "черно-белите". Танко Дяков бе заменен принудително и това създаде хаос в защитата на Локо. Футболистите на Лудогорец успяха да се възползват и на два пъти успяха да реализрат. Точен в 70-та и 80-та минута бе Марселиньо.

До края на срещата "смърфовете" не можаха да се отърсят от шока и да организират опасни атаки. Попречи им и неадекватния Станислав Тодоров. Съдията първото полувреме позволи на "орлите" да наритат Здравко Лазаров брутално, без да им покаже картон.

Затвори си очите и за симулациите на "зелените" след почивката, при опитите им да спечелят дузпа, а накрая накъса играта с измислени нарушения и не позволи на "черно-белите" да организират натиск.

 



Виж коментарите (682)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).