Локо плаши с бойкот мача за купата с Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
15:24 / 03.05.2012
5107
Отборът на Локомотив Пловдив плаши да бойкотира финала за Купата на България срещу Лудогорец, заради рефера на срещата Станислав Тодоров. 

Новината съобщи административния директор на "черно-белите" Атанас Узунов пред фен-сайтът на привържениците на пловдивчани.

Вера официално БФС обяви за датата 16 май от 19,00 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

"Този вариант е обсъждан и със собственикът Константин Динев и е възможно да се стигне и до там, ако съдийската комисия и шефът й Коце Костадинов не отмени наряда на Станислав Тодоров и не назначи друг арбитър. Това съобщих на членове на съдисйката комисия още вчера, веднага след утвърждаване на името на Тодоров", коментира администратора на Локо Пд.

"Нямаме нищо против името на този съдия, дори предложихме да бъдат разменени с Таско Тасков, който ще ръководи мачът ни с Левски в събота. Не е сериозно, вариантът за финал в Стара Загора да бъде отхвърлен заради 100-километровото му разстояние с Пловдив, а в същото време да бъде назначаван съдия, който е на по-малко от 40 километра от Разград. Затова, че същия този рефер свири първия мач за сезона на двата отбора и ни отмени чист гол Каварна изобщо няма да го коментирам" каза още бившият топ-арбитър на България.





Виж коментарите (53)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).