Стефан Генов: Опитът си каза думата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:49 / 28.04.2012
1950
Старши-треньорът на Черно море Стефан Генов отдаде загубата днес на опита, който Локомотив Пловдив е натрупал в последно време.

"Доста интересен и равностоен мач се получи. Опитът обаче си каза думата. Отборът на Локомотив бе по-опитен, успяха да реализират създадените ситуации пред нашата врата. И ние имахме положения, но неопитността на нашите играчи си каза думата. Нормално е Капитанов да направи такъв пропуск. Момчето не е играло от много време. Ако беше по-опитен със сигурност щеше да отбележи.", сподели Генов пред камерата на ТВ7.

"Никого не виня за тази загуба. Всички положиха много труд и усилия, но за момента това са ни възможностите. В този състав и в другите мачове ще изпитваме трудности. Следващия ни мач срещу Берое в Стара Загора ще ни бъде много труден. За мен е по-важно футболистите да си покажат моментните възможности.", завърши старши треньорът на "моряците".




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).