Черно море пази "Тича" за Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:47 / 25.04.2012
2266
Една тренировка проведоха днес следобед футболистите на "Черно море". Отборът беше на стадион "Младост", за да се пази тревната настилка на стадион "Тича" за срещата от 26-ия кръг на "А" група срещу пловдивския "Локомотив", която е в събота от 15,30 ч. 

От пресслужбата на клуба съобщиха, че единият от контузените играчи на "Морето" Марлон Фернандес е изпратен във фитнеса, а от утре се очаква да се включи наравно с останалите в тренировъчния процес. 

От щаба на легендарния варненски тим обаче са категорични, че в събота няма да се рискува със здравето на венецуелеца за двубоя срещу "смърфовете". 

Росен Колев, който е с шиниран крак, също се готви във фитнеса и поддържа форма. Другите двама травмирани "моряци" Дончо Атанасов и Ивелин Янев са на облекчен режим и лекарите правят всичко възможно да ги вдигнат на крака за мача. Но и с тях няма да се рискува, а треньорът Стефан Генов възнамерява да разчита отново на юношите, ако никой от основните футболисти не може да се възстанови.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).