"Цар Симеон" спечели нова шампионска титла на критериум, Кехайов – първи на купа "Пазарджик"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:04 / 25.04.2012
1699
Нова шампионска титла спечели пловдивският колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" по време в тура за купа "Пазарджик", трети старт от новия спортно-състезателен сезон по колоездене на шосе.

Георги Кехайов отново показа страхотна спортна форма и стана убедително първи в критериума при юношите младша възраст. Това бе трети пореден голям успех на 16-годишния пловдивчанин, след титлите му в купа "Георги Коев" на старта на новия сезон и надпреварата за купата на Свиленград, преди седмица.

Сега на критериума в Пазарджик, Кехайов отново бе над всички и заслужено вдигна купата. Той приложи отлична тактика по 42-километровото трасе /32 обиколки, по 1,3 км. всяка/ по улиците на Пазарджик и околността, като през по-голямата част от маршрута бе водач. Жоро изпревари убедително втория - Петър Байчев от тима на сливенския "Сините камъни" и Иван Кръстев от "Лястовица" - Казанлък. 

Четвърти остана съотборникът на Кехайов от "Цар Симеон 1898" - Николай Генов, който също се представи на много добро ниво. Пловдивският талант постигна същия резултат като този на Байчев и Кръстев, но по показателите при точкуването остана четвърти. 

Надпреварата в Пазарджик бе от календара на Българския колоездачен съюз.

Стартовете бяха само за момчета и юноши, без мъже. Този старт събра най-добрите млади наши колоездачи от всички колоездачни центрове в България.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).