Видолов: Играчите трябва да се раздадат на 100%, за да вземем мача с Етър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
11:49 / 21.04.2012
3864
Ботев Пд се готви да нанесе първо поражение на Етър ВТ в сблъсъците между двата отбора през сезона в Източната "Б" група. След загубата от виолетовите в Пловдив през есента бе уволнен Петър Хубчев, а след ремито във Велико Търново ръководството на жълто-черните натири и Милен Радуканов

Сега с Костадин Видолов, който ще е начело на отбора до края на сезона, пловдивчани са амбицирани да вземат скалпа на водача във временното класиране, което ще ги доближи до първите две места, даващи възможност за промоция в "А" група.

- Играем срещу най-добрия отбор в групата, най-малкото, защото Етър е лидер в класирането. Нашите футболисти трябва да се раздадат на 100%, за да спечелим този мач, защото нямаме друга алтернатива, заяви пред "7 дни спорт" Костадин Видолов.

Според запознати наставникът на пловдивчани е подготвил няколко тактически капана за съперника, както и изненади в титулярния състав. 

Иначе в групата за дербито се върна Атанас Курдов, който остана извън състава при гостуването на Спартак Вн. В битката срещу Етър, след която ще стане ясно дали Ботев ще увеличи, или сведе до минимум шансовете си за елита, треньорът Костадин Видолов ще бъде лишен от услугите на контузения Радослав Бачев и Николай Димитров, който изкара тежък вирус, вследствие на който дори е свалил няколко килограма. 

Както е известно, в продажба са пуснати само 2000 билета за феновете на Ботев, тъй като капацитетът на стадион Беркут в Брестник е с ограничен капацитет.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).