Турчин се закани на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
11:37 / 20.04.2012
5060
Турският спортен директор на "Етър" Ендер Дурмушев увери в пресконференция вчера преди мача с Ботев Пловдив, че отборът ще гони на всяка цена победата срещу "канарчетата".

"Няма причина да не победим Ботев. Както каза г-н Цветанов, във всеки мач излизаме за победа и се надяваме с малко късмет да спечелим и в събота", отсече Дурмушев.

Относно дали Етър има пари за атакуване на "А" група Дурмушев отговори: "След като в момента имаме пари за атака на "А" група, значи догодина ще имаме и за пребиваването си там. Но първо трябва да влезем. А за тази цел трябва да изиграем успешно оставащите шест мача. Собствениците искат "Етър" да влезе в елита. Затова призоваваме хората да мислят позитивно, за да могат да се случват нещата. Пак казвам, ръководството на "Етър" е много амбицирано за влизане в "А" група. А градът трябва да се радва, че отборът има треньор като Цанко Цветанов."



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).