Бакалов: Лично аз спасих футболната кариера на Курдов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
09:03 / 18.04.2012
6872
Спортно-техническият директор на Ботев Пд Марин Бакалов обяви, че няма нищо лично против нападателя Атанас Курдов и не той е причината голаджията да не получава шанс за изява.

- Лично аз спомогнах за спасяването на футболната кариера на Курдов. Знаете, че той се върна в България след тежка контузия. Може да го питате лично кой му подаде ръка тогава, в този тежък момент за него. Сега всичко е в ръцете на Наско, няма как аз да имам нещо против него - обяви Бакалов, който днес ще чества 50-годишен юбилей.

Той призна, че наистина е разговарял с Курдов да играе в мач на формацията, подвизаваща се в под 19 години.

- Наско не взе участие в мача с Нефтохимик, а треньорите от ДЮШ ме помолиха да го питам дали би играл в предстоящия мач на тази формация, тъй като съм в по-близки отношения с него. Курдов отказа и този въпрос повече не е повдиган. Няма нищо нередно или лошо да помогне на юношите, когато не е взел участие в мача на първия тим - каза още Бакалов.

Източник: "7 дни спорт"


Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).