"Канарчетата" започнаха подготовката си за мача с Етър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:58 / 17.04.2012
2088
След двудневна пауза футболистите на "Ботев" започнаха подготовката си за мача с "Етър", който е в събота (21 април) от 17.00 часа, съобщава официалният сайт на клуба. Първите две тренировки за седмицата се проведоха на стадион "Пловдив" в понеделник.

Оказа се, че вирус по празниците са хванали Христо Телкийски и Николай Димитров, като първият от тях присъстваше на заниманията, но не участва на сто процента, докато Ноко въобще не се появи.

Продължава възстановяването на Александър Александров, който засега пропуска упражненията с топка и се натоварва по-леко от останалите. Сашо е под въпрос за мача с великотърновци, но четирите дни до двубоя дават надежда на медицинския екип, че ще успее да доведе лечението докрай.

Без проблеми е Атанас Курдов, който също пропусна гостуването във Варна. Нападателят е преодолял бързо мускулния проблем, който го мъчеше и в понеделник тренира наравно с основната група.

Програмата на "жълто-черните" за вторник предвижда едно занимание. То ще се проведе от 17.00 часа, отново на стадион "Пловдив".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).