Приключи сезона за Радо Бачев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
16:32 / 12.04.2012
5965
Радослав Бачев ще пропусне мачовете до края на първенството, съобщава официалният сайт на "жълто-черните". Защитникът на Ботев е с микрофрактура и разтегнати връзки на левия глезен и ще прекара следващите 20 дни с шина на крака.

Контузията на Бачев се получи десетина минути преди края на срещата със Спартак Вн. Левият бек бе изритан в опорния крак от противник и не довърши мача, като "жълто-черните" довършиха срещата с човек по-малко, тъй като Костадин Видолов бе извършил и трите си смени.

Радослав Бачев бе замесен в най-възловите ситуации в двубоя. След негово нарушение домакините получиха дузпа, от която падна единственият гол, а по-късно реферът отмени редовен гол на защитника, заради несъществуваща засада на Деян Христов.

Днес футболистите направиха възстановителна тренировка. След заниманието в петък отборът ще бъде пуснат в почивка до понеделник, когато започва подготовката за домакинството на Етър на 21 април.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).