10 лв. екскурзията на Ботев във Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
10:16 / 09.04.2012
4290
В рамките на следващите два дни ще може да се запишете за гостуването във Варна тази сряда (11.04) във фен-магазина на "Колежа". Цената за пътуването е, както всички други екскурзии - 10 лв. Повече подробности за часа на тръгването ще може да получите в магазина,както и от официалния сайт на клуба във вторник.

Ботев Пловдив трябва да бъде подкрепен стабилно в тази важна среща срещу Спартак Варна и никакви оправдания сега не важат. Най-важно пред нас и отбора е влизането в "А" група и ако искаме да постигнем тази цел трябва да защитаваме емблемата на всяка цена и да бъдем с жълто-черните навсякъде. Остават само 7 кръга до края на първенството и всеки един мач е от изключително важно значение.

Подкрепата на мача с Нефтохимик в Брестник бе на ниво, такова каквото ни позволява моментното състояние на стадиона, които ни приема. През седмицата ще бъдат пуснати трейлърите от последните 2 мача от екипа на Владо Милев, който подготвя филма за 100-годишнината на нашия клуб. Който желае да се включи с активни кадри, идеи и всичко необходимо за филма може да се свърже с екипа на сайта bultras.com


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).