Половин дузина треньори искат да наследят Радуканов в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
09:41 / 29.03.2012
9461
Ръководството на Ботев Пд все още не е взело решение кой ще наследи Милен Радуканов на треньорския пост. В момента временно начело на отбора застана Костадин Видолов. Според източници на "7 дни спорт" повече от половин дузина треньори са се предложили на Ботев. 

Очаква се собственикът Цветан Василев лично да вземе крайното решение дали ще се гласува доверие на Видолов до края на сезона, или в близките дни отборът ще има нов наставник. 

Според запознати фаворит към момента за овакантения пост на уволнения Милен Радуканов продължава да е Петър Пенчев заедно с Велислав Вуцов. Проведени са разговори и с Атанас Джамбазки, като същото важи и за други специалисти, които очакват обаждане от ръководството на Ботев.

"7 дни спорт" се свърза с президента на Ботев Юли Попов, но на този етап той отказа да разкрие подробности. 

"Костадин Видолов е треньор на отбора в момента. Когато има нещо ново, ще ви се съобщи. Всичко останало са спекулации", заяви лаконично Юли Попов. 

Иначе се говори, че в момента финансовият благодетел на Ботев Цветан Василев е в чужбина и се чака неговото връщане, за да реши треньорския въпрос в клуба.



Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).