ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Радуканов в конфликт с Кривия и Курдов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:37 / 06.03.2012Коментари (24)6882
© Plovdiv24.bg
Наставникът на "жълто-черните" Милен Радуканов е влязъл в открит конфликт с две от звездите на тима - опитния Александър Александров-Кривия и Атанас Курдов

Вчера дори се появиха информации, че Кривия ще бъде освободен, но от ръководството отрекоха.

Иначе според запознати Александров се обидил, че младокът Тодор Неделев ще бъде капитан на отбора, а тепърва навлиза в големия футбол. 

Освен това халфа се е скарал с треньорското ръководство още на лагера в турски курорт Анталия. На негово страна били опитните Николай Манчев, Николай Домакинов и Курдов. И тримата заедно с Кривия не бяха титуляри срещу Нефтохимик. 



Източник: в. "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 25
08.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
05.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Няма Кривия, мривия тука. Треньорът е господар в съблекалнята и решенията му са закон. Няма как да стане футболисти да определят каквото и да било, а ако мрънакт , толкова са и професионалисти. Сър Алекс затова е толкова велик треньор , а манчестър е толкова велик клуб, защото думата му е закон ! ТЪРДА ПОДКРЕПА ЗА РАДУКАНОВ, СЪБУДЕТЕ СЕ !!!
+1
 
 
Не знам к'во му тежи лентата на Неделев при положение ,че днес грам не се напъна. Ако му тежеше щеше да фърчи от аут до аут и да си къса трътката от бягане. Ако продължават така ще го провалят. 1-во не трябва да е капитан и 2-ро трябва да се бори за мястото си ,а то к'во стана както и да играе и добре и зле все е титуляр... пълен смях... С разходки по терена като днес не става! Дано има късмет да се развие ,но като гледам как са тръгнали нещата ще го провалят за жалост. Манчев и Кривия трябва да са титуляри в центъра. Разбират се прекрасно ,имат опита и рутината която е много важна за Б група. Успех на вашия клуб !
-4
 
 
стига с този кривя , той е пенсионер и интригант и говедо
+5
 
 
Аз знам само, че кривия трябва да е на терена. Дали капитан или не няма значение, не може най-добрият футболист през първия полусезон да седи резерва
+3
 
 
Кривия заслужава , ама кривия Радуканов не го предвижда в основния състав и затова не е капитан, а за Тошко в първия момент много се радвах , но по скоро лентата ще му тежи вместо да му помага ,защото сега му трябва спокойствие за развитието му ,а лентата е допълнителна отговорност.
+1
 
 
абсолютно Сашо трябва да е капитан в момента,Тошко е много добър футболист познавам го лично,брат му също но е твърде млад за да дава наставления и критики към другите,докато кривия доста повече е видял и доста повече опит има и на тошко с времето ще му доиде реда да носи капитанската лента.
0
 
 
Един равен мач срещу най-стабилния отбор в групата (освен нас) и се почна с уволнения и гонене!!! ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕЕЕ!!! Оставете хората да работят! Нафтата не минаха центара цял мач!!!! Всичко беше срещу нас! Какво да се прави .. има и такива мачове. Ако сменим треньора по лошо ще стане но по - добре НЯМА!
+3
 
 
Момчета, споровете дали Радуканов е правилният треньор за Ботев или не, могат да продължат безкрайно. Но едно е сигурно -този сезон повече рокади не трябва да има, за да не изпуснем и последния влак. Всички разбрахме, че няма да е лесно. Сега ни остана само трудният вариант. Затова, дайте да обединим усилия, да подкрепяме отбора докрай, независимо как играе. Оставете коментарите и гнева за след края на сезона! Не напускайте кораба преди да е потънал, защото целта ни е обща!
+1
 
 
Не знам, обаче голяма бъркотия настана, вместо да си празнуваме невероятния юбилей, феновете сме раздвоени, А група е мираж, отбора няма игра и никакъв облик, постоянни интриги в отбора. Голяма грешка беше декларирането на победен ход през Б група, трябваше по естествен път да станат нещата - просто и ние не знаем какво да искаме- искахме треньора да не е от Пловдив- ето ви го, футболистите нито нашите , нито наемниците стават- кой тогава?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: