ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Ботев отрекоха за раздяла с Радуканов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:18 / 05.03.2012Коментари (141)14964
© Plovdiv24.bg
От Ботев Пловдив отрекоха, че ще се разделят със старши-треньора Милен Радуканов

Както е известно днес излезе информация, че бившият наставник на ЦСКА е настроил съблекалнята срещу себе си. Дори се появиха слухове, че отборът е разделен на групички. 

Plovdiv24.bg потърси за коментар спортния-директор на "жълто-черните" Марин Бакалов, който сподели: "Няма такова нещо. Нищо повече не искам да коментирам".

Днес футболистите на Ботев Пловдив също ще почиват, след като през уикенда нямат мач за първенството, заради отказа на Доростол (Силистра) от Източната "Б" група. 

Радуканов събира футболистите на първа тренировка утре сутрин. В сряда от 16,00 часа на Колежа "жълто-черните" ще играят контрола срещу тима на Чавдар (Етрополе).
Още по темата: общо новини по темата: 25
08.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Абе майна, откъде се взе това момче Деян Христов бе, прегледах вчера в нета репортажите, и се убедих че това дето го видях на стадиона е истина. Ми той в началото на второто полувреме оставен абсолютно сам в полето на Нафтата, при един корнер, когато тряваше да забие топката във вратата я търкулна като джамина по тревата...баси и централния нападател. И го държа цял мач на терена.
+1
 
 
Какво трябва да стане за да спрете с празните приказки????Обявен е бюджет,който превишава в пъти този на другите отбори!!!! А качеството на селекцията е.....!!!! Иначе ,като тръгнат да се пазарят за пари тези "Напрегнатите" все едно са в Барса!Вече провалиха един треньор на път са и Радуканов да завлекат.....Не че и той няма вина от 30 футболистта 27 са защитници.И крайно време е да разберете че само с оправдания се тласка отбора ,към посредственост!!!!Никой не е тръгнал да ги разчеква футболистите .Но щом са с по скромни възможности и лабилна психика .Да взимат по една мотика и ....
0
 
 
От големите очаквания се създаде голямото напрежение.Дали някой от вас си спомня старта във В група срещу Асеновец на Колежа какъв зор и каква измъчена победа с 2-1.Говоря за психиката на играчите ни.Според мен им трябва нещо малко за да се освободят и да им тръгне играта.Аз вярвам,че те имат желание за игра,вярвам и в Милен Радуканов,защото аз съм от тези фенове,които бяхме наясно че няма да преминем като на парад през Б група.За това равния с Нафтата не е фатален за мен и твърдо заставам зад отбора.Някой беше написал играчите да "слезнат на земята малко"аз бих добавил и феновете също да го направим.Само БОТЕВ
+1
 
 
Бултрасите запомнете едно.Ние не сме фенове на президент,даден треньор или футболист.Ние сме фенове на Ботев Пловдив.Така е било ,така е,и така ще бъде.
0
 
 
Поне да беше взел вратаря Чавдаров,като не можа Караджов и Манчев ,който победи сам буферите и бе готов да дойде при нас ,ама бил свършил ,още като се говореше ,че може да дойде при нас писах ,че е класа и нищо че е бил контузен пак ще може да вкарва ,ама и тогава ме нашарихте с минуси.
+1
 
 
чета че имало напрежение във футболистите?????запомнете всички едно нещо !!!!футболист който не може да играе под напрежение не е за БОТЕВ Пловдив!!!!!РАДУКАНОВ ЗАПОМНИ ЕДНО НЕЩО.НИЕ СМЕ БОТЕВ Пловдив,а не цска.ЗАПОМНИ ГО !!!!!
+7
 
 
Радуканов: проблем 1 - няма видимо подобрение в играта /не броя контролите/ проблем 2 - не се вижда скоро да има подобрение - няма колектив, няма настроение, няма лидери /Тошко капитан!/, проблем 3 - изгони хора - любимци на публиката, хора които бяха дали нещо на отбора и в които имаше хляб, проблем 4 - изгони ги грозно - късно, без обяснение, проблем 5 - нещо все му се получават лични проблеми с играчите, ама като станат много - проблемът май е в него самия.
-2
 
 
Не страдам за никой от тези футболисти, които изгони Радуканов, но за мое огромно съжаление техните заместници ме разочароваха. Оказаха се много прави приятели, които следят български футбол освен Ботев ми надуха главата през паузата, че отхвърления от Локото след една тренировка, от Светкавица след няколко тренировки и освободен от Монтана Ради Бачев е със спорни качествата. И с всички тези футболисти над 30г., които привлякохме на всичко отгоре подписахме договори за 1,5г. и то за изключително добри за нашите стандарти заплати. Не знам за вас , но аз взех сериозно да се замислям.
+3
 
 
Бях му голям фен на Радуканов,но с тази селекция направо е.. м..... на отбора.Нали щеше да си носи отговорност за нея и по -добре сега да е поеме ,докато има време за промяна.Какво е оправданието за бабунката при гола ,като Иванов първо не бе пласиран правилно и не бе нужно дори да прави плонж ,ако бе на правилното място и второ при тупкането естествено ,че може да се очаква промяна на траекторията на топката и в неправилна посока , за Бонев и Димов да не говорим бавни и мудни , без грам синхрон и пълната издънка Телкийски е върха на провалената селекция .За какво бяха нужни на килограм толкова баберици ,вместо да се вземе един но класен и не ми говорете,че не им се играеело в ,,б,, ако им дадеш сума за класата им ,ще играе дори и най -добрия от ,,а,,група.
+2
 
 
МАЙТАПА НА СТРАНА РАДУКАНОВ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ В БОТЕВ.ИСКАМ ДА КАЖА НЕщО ОТ ТОВА КОЕТО НАБЛЮДАВАХ ВчЕРА ГЛЕДАХ ЗАПИС ОТ МАчА ВИ С НАФТАТА ТЕЗИ СМЕшНИЦИ РОЗОВИ НЯМА УДАР ВЪВ ВРАТАТА НА БОТЕВ ЦЯЛ МАч ГОЛА Е СЛУчАЕН ОТСКОчИ ОТ БАБУНКА ТОПКАТА И ВРАТЪРчЕТО НЕ РЕАГИРА.ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС МИСЛИТЕ ЛИ чЕ НЯКОИ НАРЕЖДА СЪСТАВА НА РАДУКАНОВ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: