Зума: Бием Локо Сф, Лудогорец, ЦСКА и Левски ще треперят на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
11:41 / 05.03.2012
3580
Почетният прези­дент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев е на мнение, че тази година от­борът е задължен да се класира за участие в Лига Европа. Зума сподели мнението си, че ти­мът от парк "Лаута" вече е дорасъл за международни срещи. Легендата е сигурен, че днеш­ният двубой срещу Локомотив (Сф) със сигурност ще бъде спечелен от "черно-белите".

"Смятам, че вече сме балансиран от­бор, готов за Евро­па. Запазихме стария си състав, но и се подсилихме с из­градени играчи. На­дявам се, че след края на шампиона­та ние ще сме спе­челили квота за участие в евротурнирите. Всички трябва да знаят, че Локо (Пд) ще е фа­ворит във всеки мач.

Лудогорец, ЦСКА и Левски ще треперят на "Лаута". Не трябва да се мисли, че те са ли­дери в първенство­то, защото аз ги гледах и смятам, че ние практикуваме най-привлекателния футбол. Относно мача срещу Локо (Сф), сигурен съм, че Емо Велев ще спечели трите точ­ки. Зад него съм", сподели Бонев.


Източник: „Меридиан Мач"


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).