ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Радуканов: Напрежението оказа влияние върху играчите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:20 / 03.03.2012Коментари (96)9526
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Пловдив Милен Радуканов изобщо не бе доволен от равенството на "канарчетата" срещу Нефтохимик (1:1) на Колежа.

Радуканов заяви след края на мача, че напрежението е оказало влияние върху представянето на неговите възпитаници.

БГ Моуриньо призна също така, че не е доволен от качеството на футбол, които показаха в днешния мач "жълто-черните" и очаква по-добро представяне от момчетата в следващите мачове.
 

 

Още по темата: общо новини по темата: 25
08.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За съжаление Радуканов се провали със селекцията а и с тактиката явно,нямаше никаква креативност,държим топката в центъра където беше свободно гостите бяха се сгъстили в защита и вместо да се търси пробив в средата на защитата,можеше да се получи някоя дузпа например там то атакувахме само по фланговете с Неделев,който направи силен мач между другото но действахме еднообразно и въпреки превъзходството във владеенето на топката имахме 4-5 удара за цял мач
+1
 
 
Няма да престана да подкрепям любимия отбор. Баща ми ме е носил на раменете си до стадиона през 1968 ма година. Аз съм носил моите деца по същия начин. Сигурен съм, че живот и здраве и внуците ми ще израстнат на Колежа. Но, ако не влезем в "А" група тази година за юбилея, това ще бъде абсолютна трагедия за мен, а сигурно и за повечето хора в тоя град.
0
 
 
Радукана изгони младите и перспективни момчета и докара супер смешни играчи тоя Деян пълно дърво по добре Курдов да си беше титуляр
+3
 
 
Горе главата момчета..... Нищо не е станало.. нищо не е загубено! Много им дойде адреналина! Няма нищо , случва се! Може би трябваше да има поне един мач на колежа преди старта на шампионата да може новите момчета да се запознаят с обстановката на стадиона! Струва ми се че ги уплашихме малко в началото ... те каде са виждали такова нещо?!?! Както и да е! Живота продължава... НАПРЕД КАНАРИИИ..... !
+3
 
 
Уникална публика!!! Жалко, че остана разочарована, но се случват и такива неща. Трябва да гледаме напред и да подкрепяме отбора по същия начин както срещу нафтата. Това е отборът ни в момента, предстои ни много тежък сезон и трябва да сме единни, за да постигнем целта. Играчите ни няма да заиграят по-добре като критикуваме.
+9
 
 
В дните преди коледните и новогодишните празници и поредните победи за купата ,всички на стадиона се вричаха колко добър специалист е БГ Моуриньо и колко светло е бъдещето пред отбора след паузата на шампионата.Бяхте готови да го носите на ръце. Направихме подготовка ,която не сме правили от 10 г и повече. Идва мача с Нефтохимик ,стадиона се напълни прилично,събра толкова хора,колкото няма да съберат Славия,Локо сф,Видима ,Светкавица във всичките си мачове до края на шампионата. Бургазлии вкараха един случаен гол,след което се затвориха отзад . Никой не може да им се сърди,такава тактика са си избрали,и какво се случва от 30-та мин. на мача, фифа мениджърите започнаха този защо е пуснат,онзи за какво играе, ей тъпаци играйте,как може само да е центрирате и да се обмислят различни тактически варианти. Освирквания,подвиквания,лош терен,противник стремящ се да руши само вместо да гради и вредните навици на публиката се завърнаха.. Разберете,че с хулене по време на мач и подсвирквания,играта на отбора няма да тръгне,преди мача нарочно написах ела и подкрепяй ! Отбора има потенциал,има доста нови момчета,единственото,което се иска от нас е 100 % БУЛТРА подкрепа,независимо от резултата и играта на отбора. Покажете подкрепата си към момчетата,а те ще ви се отблагодарят като си свършат работата на терена,защото има такива мачове и те се нуждаят от нас ,за да спечелят. :))))
+4
 
 
Здрав мач,браво на момчетата,публика-ПЕРФЕКТНА!
-2
 
 
Като не искат да са под напрежение да ходят да играят по селата!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Стига критики и плюнки,на отбора му трябва подкрепа.Да слабо играха,но дай да ги разстреляме тогава.И какво ще постигнем???Изгубихме битка,но не и войната!Първенството продължава,има много мачове до края!Като ги обиждате няма да заиграят по-добре!Със плюене и обиди няма да помогнем на отбора да влезе там където му е мястото!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: