ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев уреди новите, пуснаха в продажба билетите за дербито с Нафтата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:27 / 29.02.2012Коментари (49)9205
© Plovdiv24.bg
Вчера Ботев Пд уреди с права новите си попълнения в БФС, Административният директор на жълто-черните Костадин Костадинов картотекира за пролетния дял от първенството в Източната "Б" група 10 от зимните си трансфери - вратарите Христо Иванов и Росен Андонов, защитниците Венцислав Бонев и Радослав Бачев, халфовете Христо Телкийски, Лазар Марин, Лъчезар Ангелов, Мариян Огнянов и Валентин Веселинов, както и нападателя Деян Христов. От новите единствено младият защитник Радослав Терзиев, който беше привлечен от Спартак Пд, ще играе за юношите, съобщава "7 дни спорт".

Другите трима, които дойдоха в Ботев от Спартак - Лазар Марин, Росен Андонов и Лъчезар Ангелов - подписаха и първите си професионални договори с Ботев Пд, преди да бъдат картотекирани. Само дошлият от Сливен Валентин Веселинов ще играе със статут на аматьор през пролетта.

Треньорът Милен Радуканов пък остави футболистите в ръцете на помощниците си заради треньорския курс за лиценз Про, който кара. Така той не водеше вчерашното занимание, но днес се завръща. 

Междувременно от днес във фен-шопа на стадион "Христо Ботев" ще бъдат пуснати в продажба билетите за съботното дерби с Нефтохимик. Цената на входните талони е 4 лв.
Още по темата: общо новини по темата: 25
08.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Няма ли да прескачате оградата ?
+14
 
 
Чувате ли го? Екотът...екотът на хилядите ботевистки гърла, раздиращи небето над древния град? Знам, че го чувате...неизбежно е! Това е могъщият рев на великана, строшил оковите на ненавистта и омразата, изправил се гордо в цялата си осанка...за ужас на противниците си!Видовден дойде! И няма да е само ден, защото започва сезонът на канарчетата!Пулсът на футболен Пловдив отново заби! В събота следобед легендарният "Ботев", гордостта на Тракия, символът на романтичния футбол, тръгва в своя юбилеен поход към мястото, което му е отредено от историята!Какво повече му трябва на Пловдив, за да се усмихне в жълто-черно?Е, вероятно за туристите, решили да разгледат града в безмерната му следобедна красота, гледката на пустите улици, празните кафенета и ресторанти, спуснатите щори на магазините и липсата на детска глъчка ще се сторят странни. Все ще се намери някой окъснял и бързащ към стадиона пловдивчанин, който ще се спре и ще им каже, че днес играе "Ботев" и нищо друго няма значение...Заслушайте се в пустите и прашни калдъръмени улички. Те пазят спомена за отминалите времена на гордост и опиянение. Любовта към "Ботев" отдавна е кодирана в ДНК-то на вечния град.Изминалата футболна година в аматьорската "В" група доказа и на най-големите неверници, че "Ботев" е по-жив отвсякога. Надеждите на недоброжелателите за крах на "жълто-черната" идея претърпяха пълно фиаско. "Ботев" отново оглави класацията по посещаемост, ако и да игра мачовете си по села и паланки.Няма как пловдивчани да не гледат и слушат с пренебрежение нелепите обяснения за празните футболни стадиони. Корумпиран и слаб футбол, ужасни условия за зрителите, нови и различни интереси за подрастващите. Възможно е, но не и в Пловдив!В събота стадион "Христо Ботев" ще посрещне хилядите изпълнени с любов и вяра ботевисти. От бебета до старци - тази пъстра палитра от представители на различни времена, обединени от една идея..."Ботев"!Мачът с "Нефтохимик" е първата, но най-важна крачка към завръщането на "Ботев" в групата на майсторите. Срещу противник, чиито привърженици винаги са показвали уважение към "жълто-черните". Противник, който през десетгодишното безвремие на "Колежа" играеше най-красивия футбол в страната. Какво по-прекрасно начало на сезона?Ваканцията свърши, всички на "Колежа"!
+10
 
 
Билетът ми вече е в джоба.Фланелката е изпрана и изгладена.Националният флаг-също.Остава ми само да броя дните до събота...
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Цялата ми шопска рода /до един говеда/ ще бъдат на северозападната трибуна, за гошнината ми/за да разберат откъде започва любовта/.Канари направете нещо което да ги впечатли.Нещо което само ние знаем как се прави.
+6
 
 
Още малко, не остана... ай канариииии.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+17
 
 
Да напълним стадиона и да си създадем атмосфера както само ние си знаем.
+13
 
 
Нямам търпение вече да идва Събота майна АЙ КАНАРИ Всички на стадйона в Събота
+14
 
 
Какво дерби?Дербита са мачове с Левски и ЦСКА.Тука трябва да излезат и да ги смачкат!БОТЕВ е велик отбор не може да се сравнява с тоя и ония.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: