Велев: Ще е опасно ако играем в "Надежда"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:45 / 27.02.2012
3328
Треньорът на Локомотив Пд Емил Велев коментира ситуацията в отбора преди началото на сезона.

"Направихме дълга подготовка, която взе да омръзва на футболистите. Можеше този уикенд да играем мачове в А група, вместо да се насрочват някакви глупави контроли.

Иначе настроението в Локо Пд е нормално. Имаме още една седмица до срещата с Локо Сф. Не знам кой малоумник ще им позволи да ни приемат в "Надежда".

Сигурно си мислят, че няма да има много публика, защото срещата е в понеделник, но аз не мисля така. Имаме силен отбор, не сме продали никой и смятам, че доста фенове ще ни подкрепят в София. Ще е опасно, ако играем на този стадион.

Гледал съм мачове на по-добрите отбори - Лудогорец, ЦСКА, Левски, Черноморец, а и на други клубове. Играят силно, но ние ще излизаме всеки мач за победа.

Още повече, че сме домакини на всички фаворити за челните места. Наложих моите методи в Локо Пд през последните месеци и мисля, че ще има ефект.

Играчите вече нямат търпение да започнат официалните двубои. Гладни сме за футбол. Не сме поставяли никакви конкретни цели. Не са поставяни такива и на мен.

Щеше да е различно, ако бях поел отбора от началото на сезона. Искаме да играем по-добър футбол от този през есента. Надявам се, че това ще се случи", заяви Велев пред "Тема Спорт".

Той посочи, че няма яснота какво се случва с Иван Караджов. "Знам, че му е спряна картотеката. Той е футболист на Локомотив Пд.

Дали ще играе в първия мач от пролетния полусезон, втория или малко по-нататък... ще видим. Той е наш вратар", отсече Кокала.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).