Лудогорец: Не сме се уплашили от Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (41)
09:26 / 25.02.2012
9620
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отговори на изказването на почетния президент на Локомотив Пд Христо Бонев, че "орлите" са се уплашили от мача в Пловдив и затова са поискали отлагане на кръга под предлог последиците от лошите атмосферни условия.

"Ние трошим леда и чистим терена, за да може отборът да тренира в Разград и да посрещнем първия мач на 3 март с нормални условия. Уважавам Зума, но ако някой твърди, че на тези терени може да се играе нормално футбол, значи не мисли за здравето на играчите. А стадионите са опасни и за зрителите, защото по трибуните има 10 см. лед. Нали в крайна сметка футболът е за тях. Кой носи отговорността за зрителите? Естествено, че ние и е въпрос на здрав разум да не се правим на големи герои. Има един футболен президент с голяма уста, който настояваше да се играе, но той няма проблеми, защото отборът му има дузина фенове, сред които половина са негови роднини", смята Петричев.

От вчера момчета от фенклуба на Лудогорец чистят снега от трибуните на стадиона в Разград. Въпреки че през последните дни дневните температури са над нулата, 20-сантиметров сняг и лед са сковали терена и седалките на "Лудогорец Арена".
Отоплителната система на игрището е включена, но дебелата покривка бавно се топи.

"Трети ден работи отоплението на терена, но снежната покривка още е 20 сантиметра. Доброволци помагат за разчистването на трибуните, за да са готови за първия домакински мач на 3 март. Момчетата използваха двудневната си ваканция, за да помогнат. В почивните дни очакваме още доброволци да се включат в почистването на седалките и пътеките от снега, за да посрещнем публиката за мача с Берое. Най-важно от всичко е да създадем безопасни условия, защото сигурността на зрителите е най-важното нещо. Трябва да предпазим и терена, в който вложихме сериозни средства", обясни изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.
Отборът се събира в Разград на 26 февруари. Той ще е в непълен състав, заради отсъстващите национали.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).