Жалки, по-жалки, БФС и Вальо Михов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
16:54 / 24.02.2012
13383
Българският футбол потъва все повече в блатото на посредствеността и отвращението. Шампионатът още не е започнал, а на привържениците на част от отборите и ръководствата вече им писна тотално и им е все тая дали ще започне това жалко подобие на футболен шампионат.

Май е най-добре двата софийски книжни гранда, сбирщайн групата на Гигов и провинциалните милионери от Литекс и Лудогорец да ходят сами да си играят и да си разпределят еднократното участие в евротурнирите. Да идват напролет отбори от Люксембург и Малта и да ги изхвърлят и оттам. Те и без това срам нямат, така че им е все тая кой ги млати като шкембе в дувар и ги прави за смях.

Останалите отбори просто няма смисъл да се напъват, за да играят поддържаща роля. Такава вече им е отредена от жалкото, смешно ръководство на БФС и каквото и да правят е практически безсмилено. "Богопомазаната" петица от отбори ще окупира челото на "А" група в края на сезона, ако ще вместо Локо и Славия да дойдат на тяхно място да играят Барса и Реал с всичките си звезди.

Жалките същества, ръководещи футбола ни, дори вече не се опитват да се прикриват в опитите си да бутат силните на деня напред.

Първият кръг от първенството бе отложен заради "опасната" метеорологична обстановка. Няма значение, че този уикенд ще е слънчево и около 15 градуса. Опасно е за "грандчетата", защото са в трагично състояние и шансът да свалят гащите още първия кръг е огромен, затова ще им спестим тежките гостувания.

Колкото и да е жалко, това бе очаквано. Жалкото е именно защото бе очаквано, а това означава, че някак си сме се премирили.

Събитията около мача между Локомотивите от втория кръг граничи вече с идиотщина. Откровена, целенасочена и прозрачна. Бе направено всичко възможно, за да може пловдивският отбор да остане без подкрепа на трибуните, една от силните страни на "черно-белите". Тук вече замесени освен БФС са и Вальо Михов и фирмата, държаща правата за интернет излъчване на мача. Виновници - много, целта и потърпевшите са едни и същи.

За колко са продадени правата от "А" група в интернет? Има ли изискване за качество на излъчване на двубоите? Колко ще получи Локомотив от този мач за това, че ще остане без публика и ще играе в най-идиотския за футбол ден и час мача си? Има ли мъжество Валентин Михов да излезе и да отговори на тези въпроси?

Най-жалкото и тревожно е, че всичко това е очаквано. Всички сме принудени да се примиряваме с това. Какъв е смисълът "А група" изобщо да започва?

Източник: Кирил Налджиев



Виж коментарите (53)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).