Любимец удари лошо Локо в Сандански пред погледа на Коко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (186)
16:20 / 23.02.2012
14237
Лидерът в Източнота "Б" група Любимец удари лошо отбора на Локомотив Пловдив. Втородивизионният тим унизи с 3:1 "черно-белите" пред погледа на своя президент Константин Динев. Босът на "смърфовете" изгледа двубоя в компанията на старши-треньора Емил Велев от трибуните на градския стадион в Сандански. 

Футболистите на Локо Пд бяха прекалено предсказуеми в тази среща. Цареше пълен хаос в защита, нямаше нищо общо с отборът, който беше просто безгрешен в предните контроли. 

На два пъти за Любимец се разписа централния защитник Величков, който от две статични положение успя да вкара два гола за своя отбор. В 30-ата минута "дините" направиха резултата класически. Точен за тима бе капитанът Петков, който се разписа от дузпа. 

През втората част наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев вкара своя любимец в игра Илиян Йорданов, който раздвижи малко играта на "черно-белите". Юношата на Ботев Пловдив се отблагодари на Кокала след като се отчете с гол десет минути преди края на срещата. Нападателят напредна отляво, надбяга защитата на Любимец и пусна топката покрай вратаря за крайното 1:3.

Така Локомотив записа първа загуба в контролите си седмица преди старта на пролетния дял на "А" група. 

Локомотив Пловдив: Павлов, Родригес, В. Георгиев, Йошев, Венков, Витанов, Маламов, Сержиньо, Ревиво, Спасов, Лазаров (к) (Бисеров, Йорданов, Тодоров, Цеков)


Виж коментарите (186)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).