Тенчо Тенев върна аржентинец в групата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:03 / 05.10.2007
4540
Новият старши треньор на Ботев Пд направи само една промяна в разширения състав на отбора преди утрешния мач с Черно море. Тенев върна в групата аржентинският халф Мауро Алегре за сметка на бранителя Николай Димитров. Всички останали играчи, които бяха записани за мача с Локомотив Пловдив ще имат възможност да играят срещу варненци.

Наложи се днес канарчетата да сменят хотелската си база в Пловдив заради пълна заетост на традиционния хотел, в който футболистите на Ботев провеждат режимите си преди мач.

Получилият контузия в мача срещу Локомотив Лилчо Арсов е възстановен и почти сигурно ще играе утре.

В същото време треньорът на варненци Никола Спасов гледа първия мач от Източната „Б" група между отборите на Марица и Свиленград, който се играе в момента.

Ето и групата на Ботев (Пловдив):
Арсов, Минев, Божков, Величков, Гарова, Караматев, Аврамов, Гърков, Манчев, Кръстев, Христов, Станев, Василев, Алегре, Урумов, Какалов, Саидходжа.

Информацията е на Gong.bg.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).